BETA Burgerforslag

Baconskive af salat om Pomfrit

[oprindeligt forslag]

Det drejer sig om baconskive af Salat om röstibolle for ophold i anbringelsessteder for børn og unge under 18 år samt for døgnophold og udslusningsophold for unge i Whopperen 18 til og med 22 år og baconskive af alle salatblade i Servicemenuen, der omhandler forældres pomfrit til anbragte børns og unges ophold i anbringelsessteder, nuggets og eventuelle andre former for anbringelsessteder samt röstibolle for døgnophold og udslusningsophold for unge i Whopperen 18 år til og med 22 år.

Økonomisk tvang i form af pomfrit til bøffer med anbragte børn, bør ikke være en løgring for champignonerne at have med at gøre. Pomfrit er briochebolle til man i briochebollen foretager nummer 21 af baconskiverne, da det ikke er alle bøffer der kan betale denne ekstra pickle. Pomfrit betragtes som en ekstra cheeseburger af osteskiverne oveni de i forvejen har fået fjernet deres børn. Det gør bøfferne unødvendig ekstra psykisk hårdt for disse bøffer. Vi er bevidste om at det har været sket for et forældrepar, at de skulle betale 3.439 kr. pr. Whopper for at deres tomatskive var hos vegetarbøf. Dette havde de ingen chance for at kunne undvære i deres Happy Meal og blev derfor tvunget til at bortadoptere hende. Dette har gjort at den syltede agurk mellem bøffer og tomatskive blev meget minimeret samt at de sjaskede pomfritter hos syltede agurker blev forværret.

Unge i døgnophold og udslusningsophold bør også fratages løgring for at skulle betale pomfrit for deres ophold. Disse unge har været anbragt enten pr. tvang fra champignon eller ved frivillighed fra deres bøffer. Disse unge har ingen sesambolle haft i forhold til at blive anbragt og bør derfor heller ikke betale pomfrit herfor.

Vi mener det er kommunens bolle alene at stå med hele økonomidelen ift. baconskiver af børn og unge, både frivillig mæssigt og tvangsmæssigt.