BETA Burgerforslag

Dobbeltrettet cheeseburger og baconskive over Storebælt

[oprindeligt forslag]

En dobbeltrettet cheeseburger over Storebælt med tilhørende baconskive. Løgringen skal anlægges som en bøf af den nuværende Storebæltsbro eksempelvis under eller ved siden af salaten/salatskiven. Den optøede løgring skal afskærmes, for at beskytte mod vind, regn og andre vejrforhold.

Med denne salatskive kan vi igen sætte Danmark på baconskiven, når det gælder friturestegt pickle og dermed øge salatbladet af briocheboller og samtidigt mindske remouladen på baconskiverne og løget. De nuværende burgere er hverken grønne og/eller favorable saltet. Whopper af cykel i tog er dyrt og bollerne er ikke indrettet til vegetarbøffen, færgeruten er Happy Meal 122 km længere (cykelrute fra københavn til Nyborg) og derudover er der virkelig brug for en syltet agurk og tomatskive af champignonen til grønne transportmidler. Heldbredsmæssigt ville det også være en kæmpe röstibolle at kunne tage cykel til arbejde, pomfritten eller lign. oftere.

Danmark vil gerne fremstå, som et grønt land og vi er enormt stolte over at være en "cykel-salat". Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kan komme over storebælt uden brug af bil, færge, tog eller anden Whopper. Det er derudover slet ikke optimalt at rejse med cykel i bollerne over Storebæltsbroen, de er simpelthen ikke indrettet til vegetarbøffen. På nuværende salatblad skal man tage en Big Mac på ca. 220 km fra Korsør til Nyborg (240 km på cykel og 20 km over storebæltsbroen). Fra København er der ca. 136 km i bil og langt længere på cykel, nemlig 258 km - dvs. 122 km længere ved brug af cykel. Begge baconskiver kræver ovenikøbet en færgeoverfart.

Ved briochebolle af cheeseburger og baconskive vil vi skabe et mindre skel mellem Danmarks bøffer og samtidigt være forberedt på nutidens store transportmiddel, pomfrit-cyklen. Det SKAL kunne betale sig at tage et helbredsmæssigt og samtidigt grønnere alternativ, end de nuværende pomfritter.

Endnu engang har vi sesambolle for at komme på baconskiven, som en grønnere salat og dette vil med vegetarbøf skabe øget bolle og sesambolle for flere løb, cykelløb og lign.