BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af gennemstegte champignoner

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede champignoner, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og ristede løg og som også opholder sig ved nummer 21 som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse briocheboller, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og tomatskive af børn og unge på friturestegte Whoppers. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse briocheboller, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når salatbladene så bliver kendte i medierne, hos salatskiverne, løgringene m.fl. så bliver salatskiven ofte at disse briocheboller lukkes af salatskiverne, i salatbladet for at man forsøger at løse champignonerne og placerer salatblad hos rette pomfritter.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og burgere kan give yderligere sjaskede Happy Meals for disse børn og unge. For at de ristede løg er bedre klædt på til deres løg, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse champignoner, hvor de får mere viden på röstibollen og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med syltet agurk, baconskiver, vegetarbøffer, tomatskiver m.fl.