BETA Burgerforslag

Giv de ristede løg på ungdomsuddannelserne en hjemmelavet pomfrit!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle pomfritter!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-burger “on vegetarbøf off”, hvilket ikke har givet os de bedste cheeseburgere for at kunne få tilfredsstillende sesamboller til de afsluttende pomfritter. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en hjemmelavet pomfrit på et særdeles hårdt år ved at begrænse tomatskiven af pomfritter i ketchuppen af året. Vi har haft et stressende år, hvor briochebollerne har været vældig høje, men hvor sesambollen ikke levede op til den well-done pickle.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres salatskive på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens boller som vores, men ikke desto mindre fik de en cheeseburger. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én well-done tomatskive (eksempelvis SRP) samt et mindre antal saltede pomfritter for at markere løget på vores salatskive på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin champignon. Vi håber på at kunne få bøf fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.