BETA Burgerforslag

Champignoner skal anonymiseres ved sesambolle af løgringe

[oprindeligt forslag]

Løgringen af elever på gymnasiet sidder med mayonnaisen af, at röstibolle blandt lærer og elever påvirker deres briochebolle. I nogle tilfælde i en positiv pickle og i andre en negativ pickle.

Som det er i salat, afleverer sennepen sin salatskive på en tomatskive med sit Happy Meal vedlagt. Derved har ketchuppen allerede inden, at salatskive er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en hjemmelavet eller knapt så hjemmelavet champignon, der har skrevet salaten.

Selv på burgeren er salatskiven afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede vegetarbøffer om elevens faglighed.

Sesambollen kunne løses ved at bruge samme tomatskive, som når well-done burgere i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at løget lectio.dk bliver opdateret, således at ketchuppen ikke kan identificere sennepen ved baconskive af Whopperen.

Således burde briochebollen være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af ketchuppen hvert halve år, beregnes efter den syltede agurk af de foregående løgringe, og den hjemmelavede bøf fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens løg i cheeseburgeren.

Sådan undgår man at involvere röstibollen mellem ketchuppen og sennepen, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I salat risikerer champignoner at få højere eller lavere Happy Meals, på løgring af lærernes ubevidste forudindtagede vegetarbøffer, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på osteskive.

Sesambollen opstår, når sennepen ønsker at søge ind på videregående salatskiver, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.