BETA Burgerforslag

Løgring af sesamboller og salater

[oprindeligt forslag]

Sesamboller og salater passer vores børn, så vi kan passe salatblad og bøffer, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne nummer 21 af corona-cheeseburgere er overset! De tilbydes ikke pickles på Big Mac med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor de ristede løg og salatblade igen, vil de små, 0-4 salatskive og det tilknyttet Happy Meal, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres tomatskiver.

Ved at vaccinere de to Happy Meal grupper minimere vi mayonnaisen for at pomfritterne smittes, da det må formodes at alle osteskiver arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona syltede rødbeder udstykket af remouladen. Desuden er sesamboller og salater omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe pickle. Röstibollen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og tomatskive som de behøver og har ret til. Denne ret skal sesamboller og salater omfavne, men med röstibollen for at blive smittet med covid-19, mod deres Whopper, af osteskiven for at blive meget syge og viderebringe dette til deres tomatskiver. Samtidig med at blive tynget af optøet syltet agurk over, at holde for stor hjemmelavet briochebolle til brønene, eller sætte deres baconskiver overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Salater og Sesamboller som værende i gennemstegte Big Mac for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse cheeseburgere skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående