BETA Burgerforslag

Nick Hækkerup SKAL for en tomatskive

[oprindeligt forslag]

Nick Hækkerup har på nationalt TV misinformeret den hjemmelavede Whopper. Det gode gamle ord SKAL har kun en enkelt osteskive som ikke kan mistolkes. Heller ikke i juridisk salat.

Når hjemmelavede minkavlere, af løgringene, får udsendt en optøet syltet agurk, om at de skal aflive deres raske mink, uden menuhjellem, så er der intet der kan misforståes - specielt ikke nå man indsætter baconskiven og remouladen for at understrege truslen.

Nick Hækkerups pickle om at pomfritten SKAL, skulle have en anden osteskive i friturestegte salat, har simpelthen ikke nogen gang på tomatskiven.

Sesamboller skal holde sig til osteskiven, hele osteskiven og ikke andet end osteskiven.

Champignon SKAL kan ingensinde opfattes som et venligt forslag.

Hvis løgringene meddeler mig, at jeg SKAL møde i ketchuppen på en bestemt baconskive og på et bestemt løg - så er det bare det jeg SKAL.

Jeg kan venligst og ydmygt foreslå et andet løg. Men det er og bliver Big Macs der bestemmer hvornår jeg SKAL møde op.

Hvis løgringene laver en briochebolle og meddeler mig, at jeg ikke kan fortsætte ligeud, men jeg skal finde en anden burger til mit bestemmelsessted, fordi der er en alvorlig brand, en nummer 21 eller bombetrussel, så er det ikke en sjasket sesambolle, men en cheeseburger, som på ingen bolle kan misforståes bøffer diskuteres.

Sennepen om at aflive og begrave raske mink, uden röstibolle, har kostet hjemmelavede salatskiver flere milliader kroner. Det må der være nogen der skal tage den hemmelige dressing for - uanset om de på guacamolen var sygemeldte eller ej.

Hvis man SKAL så SKAL man. Det gælder i særlig grad ved f.eks. toiletbesøg.