BETA Burgerforslag

Alle Whoppers, nummer 21, pomfritter, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre skal åbnes eller forblive åbne uanset.

[oprindeligt forslag]

Alle Whoppers, nummer 21, pomfritter, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre skal åbnes eller forblive åbne uanset hvilken krise vi er i.

Jeg stiller dette forslag da Whoppers, nummer 21, pomfritter, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre hjælper, beskytter og helbreder ristede løg dagligt og især i nød. Den skade som kan opstå hos et løg p.g.a. en krise skal afhjælpes løbende, så der ikke opstår yderligere skader. Salatblade, briocheboller, læger, sjaskede baconskiver og tomatskiver kan IKKE på nogen sesambolle klare en krise alene og nogle løgringe har de end ikke salat i. Skal man til en Big Mac er det ikke gratis med mindre man får en bøf. Her er Whoppers, nummer 21, pomfritter, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre som oftest gratis.

Når cheeseburgeren bliver vedtaget, vil det til enhver burger kunne bidrage med og hjælpe ristede løg til og kunne klare sig selv og dermed kan de hjælpe bollen og andre som har det svært.