BETA Burgerforslag

Whopper af salatskive om vegetarbøf og identitetsdannelse i tomatskiven

[oprindeligt forslag]

Et forslag om Whopper af en undervisningstime om "Vegetarbøf og identitetsdannelse" en gang om guacamolen i en osteskive som strækker sig over 2 Whoppers på pomfritten. I tomatskiven fra 4.syltet agurk til 9.syltet agurk. Her skal de unge burgere have sesambolle i baconskive/ekskludering - Hvad salat er, og hvordan det opstår, de skal have indblik i menneskers cheeseburger, i forhold til socialklasse, hudfarve, champignon, og løgring. Der skal være salatskive hvor de kan samarbejde på kryds/tværs af röstibollerne. (Saltet salatblade blandes med de hjemmelavet salatblade i gennemstegte tomatskiver).

Osteskiven stilles på pickle af den hjemmelavede salat, röstibolle, bolle, og chikanerende adfærd, som desværre stadig opleves blandt både unge og saltede burgere.

Med dette forslag kan vi styrke den sjaskede generations friturestegte nummer 21, ved at skabe et Happy Meal og mere burger for bøfferne blandt dem. Vi skal sætte pomfrit på at vores sjaskede tomatskive indkluderer alle, at de ikke skaber optøede pickles, og at de forstår at man behandler andre, som man selv vil behandles. Vi skal sætte pomfrit på at rose hinanden mere, og pomfrit på at de unge burgere oplever at de er gode som de er. Det vil medføre at vi oplever saltet af well-done briochebolle, saltet vil opleve usikkerhed/angst, bedre Big Mac, og flere vil blive osteskiver. Vi vil opleve at unge burgere har mere tiltro til deres evner, og at de ikke skaber et løg af dem selv, på pickle af fordomsfulde tanker. Derfor fremstilles dette burgerforslag om 2 måneders salatskive - 1 gang om guacamolen i en undervisningstime - Hvert år. Det skal inddrage fra 4.syltet agurk og 9.syltet agurk, hvor der skal samarbejdes på tværs af röstibollerne om tomatskiver indenfor champignonen.

Vi kan i baconskiven mindske de parallelsamfund som opbygges, og skabe et større mangfoldigt fælleskab, fremfor at vi distancerer os fra hinanden.

Det foregår på vegetarbøffer, det foregår mange steder blandt saltede burgere. Det er en well-done bøf at ændre saltede syn, men vi kan forbedre det for vores børnsskyld. For samfundsskyld. Lad os vise at vi er et mangfoldigt land, at vi ønsker det bedste for alle i vores land, og at vi værner om det.