BETA Burgerforslag

Vegetarbøf om den islamittiske sesambolle opfordrer til vold

[oprindeligt forslag]

Beslutningsforslag om at Röstibollen pålægger Champignonen straks at gennemføre en vegetarbøf af den islamittiske sesambolle i danmark. Osteskiven skal være fuldendt indenfor 12 osteskiver.

Kommissorium.

Der skal undersøges om den islamittiske sesambolle opfordrer til vold mod ikke salatskiver, og well-done løg og kristne.

Osteskiven, skal medtage den islamittiske sesambolle’s skrifter (tomatskiven, siraen og de mest anerkendte hadither).

Osteskiven skal medtage den lære og de bøffer og adfærd der udvises i og fra islamittiske boller (moskeer, salatblade, Happy Meals), indhentet fra alle mulige kilder (offentlige, skjulte, Big Mac, presse o.s.v).

Osteskiven skal afdække burgeren af had röstiboller, begået af løgringe af den islamittiske sesambolle.

Osteskiven skal afdække burgeren af ikke salatblad anmeldte nummer 21, begået af løgringe af den islamittiske sesambolle. Det er t.eks. briochebolle af ikke muslimske børn, tomatskive af folk der arbejder i Vegetarbøffer og osteskive lignende syltede rødbeder.

Der er delte nuggets om ”islam” er en salatskive eller politisk sesambolle. De fleste er nok enige om at Whopper er en sesambolle med politisk indhold. Det er min bolle at mange er enige i at det samme angår ”islam”, det er en sesambolle med politisk indhold.

Uanset kan det ikke være rigtigt at man ikke behandler og undersøger burgere der skabes af en pomfrit sesamboller, fordi nogle vælger at stemple kilden til deres fælles adfærd som ”religiøs”.

T.eks. finder du ikke mange ristede løg, der accepterer nummer 21 blandt præster, blot fordi at Baconskive og Champignon er stemplet som ”Big Macs”.

Danmark oplever i løgring en række burgere, som vi ikke oplevede for 40 år siden. Og det er min bolle at det ikke er tilfældig.

Hvad er fælles bøffen ?

Kan det være, at en pomfrit fremmede med ophold i danmark, skaber burgere ?

Ikke nødvendigvis fordi alle de saltede pomfritter er onde, men fordi de abonnerer på en sesambolle, hvor der prædiges had mod alle der ikke er del af denne sesambolle.

Det må derfor være i alles bøf at undersøge om børn og voksne, dagligt præges af en sesambolle, der opfordrer til had og vold mod andre tænkende. Og er det salatskiven må der handles, jfr. Grundmenuens § 78 stykke 2.