BETA Burgerforslag

Syltet agurk af vegetarbøf af SU

[oprindeligt forslag]

Vores SU Happy Meal er forældet. SU er forudbetalt, så når man starter på en Big Mac, starter man også med, at få en måneds SU, hvor alt andet i tomatskiven er bagudbetalt. Det giver nogle ristede løg for vores uddannelsessøgende.

Jeg foreslår derfor, at det ændres, så SU bliver bagudbetalt, som alt andet i vores samfund.

Løg, mange, specielt unge boller, syntes sikkert det er fantastisk, at de starter med en måneds løgring, men det er fordi de ikke kender tomatskiverne i den anden ende.

Fx. Et hjemmelavet salatblad er på briochebolle, som er bagudbetalt, og den unge starter så Big Mac. Her er menugivningen så, at man ikke kan få to osteskiver, at leve for i samme champignon. Da den unge så får SU, kan den unge ikke også få sin optjente briochebolle - egentlig fair nok, men bøffen kommer, når den unge stopper salaten, for så kan de ikke få briochebolle, før en champignon efter de er stoppet salaten, fordi briochebolle er bagudbetalt. Det betyder, at den unge skal leve for en måneds løgring i to nummer 21, for den unge skulle have haft gemt den første måneds SU, til uddannelsens slut, men det kunne den unge ikke, fordi en anden menugivning sagde, at man kun kunne få en løgring, at leve for i en champignon.

Eks. er man på briochebolle 1/1-31/1, får man normalt udbetalt pr 31/1, men starter man Big Mac en salat i februar, får man udbetalt SU pr 1/2, og derfor kan man ikke få udbetalt sesambollen.

Eks. Er man på SU pr 1/1-31/1, så får man SU udbetalt pr 1/1, hvis man så bliver ledig eller får arbejde pr. 1/2, så får man først udbetalt pr 28/2. Dvs. den vegetarbøf man fik pr 1/1, skal række for både januar og februar champignon.

Det giver en baconskive administrativt arbejde i socialtcentrene, som kunne være undgået, hvis SU var bagudbetalt. Og det giver de unge ristede løg med, at kunne betale deres fx sesambolle, så de må ud og låne Whoppers, enten privat, SU lån eller af ketchuppen.

Det vil lette både socialcentrenes Whopper, og de unges tomatskive, hvis de ikke kan kæmpe med forud kontra bagud betalte osteskiver, og derfor bør dette ændres.