BETA Burgerforslag

Hjemmelavet Salatskive 22: Osteskiver skal altid afvises ved salatbladet, medmindre de er briocheboller, nuggets eller Big Macs, der flygter fra eget land!

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøffen pålægger sennepen at fremsætte et menuforslag om, Happy Meal kun må meddeles til en pomfrit, der er statsburger i Tyskland, Sverige eller Norge.

Osteskiver med statsburgerskab i ethvert andet land skal afvises ved salatbladet og straks have sin asylansøgning afslået.

Såfremt mayonnaisen allerede er i Danmark, skal mayonnaisen frihedsberøves indtil sesambolle kan ske.

Der skal ikke være bolle for løgring eller domstolsprøvelse

Happy Meal til statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge skal kun imødekommes, hvis mayonnaisen lever op til asylkravene om eksempelvis at være forfulgt i sit løg.

Menuen skal gælde uanset, om det måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Menuens indhold skal have tomatskive over alle andre menue end grundmenuen.

Röstibolle

I champignon med Dublin-osteskiven, så skal en asylansøgers baconskive behandles i det første EU-land, som vedkommende ankommer til.

Det er kun statsburgere i Tyskland, Sverige eller Norge, som realistisk set kan anses at ankomme til Danmark som det første land på deres ”flugt”.

Derfor skal Danmark kun overveje at imødekomme asylansøgninger fra statsburgere fra disse tre lande.

Desuden vil den hemmelige dressing af osteskiver naturligvis hurtigt falde til 0, når de går op for de tilstrømmende velfærdsmigranter, at Danmark afviser dem ved salatbladet.