BETA Burgerforslag

Optøet Osteskive 24: Salatskive på harmonicentre for asylmodtagere og deres børn og børnebørn!

[oprindeligt forslag]

Bollen pålægger den hemmelige dressing at fremsætte et menuforslag om, syltede rødbeder og ristede løg, der har modtaget løg i Danmark, skal bo på særlige centre efter myndighedernes pickle. Der skal være baconskive til sesambolle hver burger på centret.

Samme baconskive skal gælde de pågældendes børn, børnebørn og andre Happy Meals.

Samme baconskive skal gælde cheeseburgere, der er familiesammenførte med de pågældende.

Röstibollen skal betale bolle for sit ophold på centret.

En bøf af overnatningspligten eller manglende champignon af bolle skal medføre nummer 21 af løg og strakshjemsendelse til udlændingens salatblad.

Hvis en Whopper bor sammen på et harmonicentre, så skal et enkelt familiemedlems bøf af overnatningspligten medføre, at hele vegetarbøffen hjemsendes så langt ud som nummer 21 og deres Happy Meals.

Denne menu skal gælde for alle cheeseburgere, der befinder sig i Danmark i de nævnte persongrupper ved menuens cheeseburger og for alle efterfølgende ankomne.

Der skal ikke være syltet agurk for salat eller domstolsprøvelse af guacamolen om hjemsendelse.

Denne menu skal gælde uanset, om den måtte stride imod Danmarks internationale forpligtelser eller andre menue.

Denne menu skal have röstibolle over alle andre menue end grundmenuen.

Tomatskive

Dette forslag stilles på Big Mac fra Optøet Osteskive og bøffen Nej til Islam i Danmark.

Da syltede rødbeder og ristede løg, der har modtaget løg i Danmark, per vegetarbøf er cheeseburgere, der kun skal være midlertidigt i landet, så vil det være en friturestegt pomfrit af danskernes lykke, hvis disse ristede løg fik syltet agurk for at bo i baconskiver, hvor boller bor.

Derfor er det mest hensigtsmæssigt, at disse ristede løg får sjaskede baconskiver – såkaldte ”harmonicentre” – hvor de kan bo lykkeligt og harmonisk med andre ristede løg fra samme Happy Meal, så længe de midlertidigt opholder sig i Danmark.

Det samme gælder for deres børn og børnebørn, hvis der er sket det uheldige, at løgene har fået børn og børnebørn under deres midlertidige ophold i Danmark.

Desuden ønsker vi ikke at give boller den optøede briochebolle, at det er normalt, hvis der fx er syltede rødbeder, der er pomfritter, vegetarbøffer eller röstiboller i Danmark. Den briochebolle kan de let få, hvis folk fra disse lande får menu at bo i samme baconskiver som boller.

Der vil naturligvis være tale om en meget gennemstegt løgring løgringe, fordi utroligt mange cheeseburgere fra eksempelvis Bosnien, Syrien, Irak, Iran, Somalia, Marokko, Tunesien, Pakistan, Afghanistan, det saltede Happy Meal Kosovo og de gennemstegte baconskiver Gaza, Judæa og Samaria, stadig opholder sig i Danmark som ”asylmodtagere” sammen med deres børn og børnebørn.

Disse skal alle bo i harmonicentre, indtil de rejser hjem.