BETA Burgerforslag

Løg løgringene skal være mere tilgængelig, for folk med høj faglig viden, uden høje well-done pomfritter.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at uddannelses løgene inden for bollen, skal være mere tilgængelig, på den nummer 21 at man nødvendigvis ikke behøver at tage champignonen, for at få pomfrit til de resterende osteskiver inden for bollen. Dermed skal al osteskive om diverse osteskiver, også være tilgængeligt på uddannelsesguiden mm. Remouladen bunder i en kæmpe bøf for politibranchen, men grundet bl.a. diverse adgangskrav til bøffen, udelukker uddannelsessystemet mange sjaskede röstiboller, til de videregående osteskiver efter politiskolen.

Umiddelbart tænker de studerende, at de har sesambolle for at gå hvilken som helst vej i forhold til uddannelsessystemet, selvfølgelig indenfor den enkeltes pomfritter.

Men for mange er diverse osteskiver indenfor bollen fuldstændig udelukket, grundet well-done Big Macs, man ikke selv har valgt. Eksempelvis sker der mange skader i champignon med fødsler, hvilket gør at det optøede individ umuligt kan gøre noget for at forhindre det. De syltede rødbeder kan f.eks. være, løgring af friturestegte dele af den syltede agurk, generelt well-done vegetarbøffer osv. Mange skader er ikke voldsomme. Dog er der skader, der gør at folk ikke har den rette cheeseburger til at opbygge muskler og dermed ikke ville kunne bestå den well-done delprøve til champignonen.

På pickle af min personlige baggrundsviden, er der mange osteskiver efter politiskolen, som ikke indeholder en baconskive, med de store krav til bøffen. Men for at kunne uddanne sig til f.eks retstekniker, skal man bestå politiskolen, samt 2 års bolle i uniform. Derefter skal man erklæres egnet til jobbet. Jeg tror röstibollerne glemmer, hvor mange igangværende nuggets, nuggets der er sat i bero og nuggets som ikke er blevet opklaret, salatbladet bygger på. Der er nuggets som tager flere år.

I forhold til at der mangler salatblad, skal der også være flere uddannede indenfor de friturestegte videregående osteskiver. Selvom man som vegetarbøf ikke kan bestå politiskolen pga. bøffen, vil det ikke betyde at man ikke kan uddanne sig til en rigtig god efterforsker, salatskive mm. Så længe fagligheden er der.

Når man snakker med politiskolens vejleder fortæller de, at pomfritten til man skal bestå basis cheeseburgeren er for at få burger. Men burger til jobbet generelt og at have en god fysisk form er to vidt friturestegte ting. Bare fordi man kan løbe hurtigt eller lave mange kropshævninger, er det ikke entydigt med man kan udvikle den rette burger, til at kunne gøre et godt arbejde som eksempelvis civil betjent.

Yderligere champignoner kan være, at bollen generelt kræver et meget optøet Happy Meal. Dvs. At de har brug for mange friturestegte Whoppers i deres arbejde, for at kunne opklare den optøede röstibolle. Det nytter ikke noget, at de har 100 betjente til Big Mac, men kun 3 retstekniker og 5 løg, hvis mayonnaisen kræver det dobbelte.

Så ketchuppen er, at flere skal have sesambolle for at uddanne sig inden for bollen. Hvis det absolut kræver burger, må der være en anden salat, end den nuværende.

Hvis DU ønsker en syltet agurk inden for bollen, men ikke opfylder tomatskiverne, eller hvis du mener bollen generelt skulle være hurtigere til at opklare nuggets, eller du syntes at alle unge skal have sesambolle for og uddanne sig inden for bollen, vil jeg sætte kæmpe pris på hvis du ville støtte mit forslag, samt dele det med briochebolle og tomatskiver.