BETA Burgerforslag

Osteskive til bøf af SRSF-regeringens folkeskolereform, KL's lockout af de syltede rødbeder og Whopperen af Menu nr. 409

[oprindeligt forslag]

Med henblik på at klarlægge den optøede models egnethed til sesambolle på det saltede løg nedsætter Remouladen en osteskive, der skal undersøge folkeskolekonflikten i 2013 med løgring på SRSF-regeringens folkeskolereform, Kommunernes Landsforenings landsdækkende lockout af de gennemstegte løg samt Folketingets vegetarbøf af Menu nr. 409, der bragte salaten til ophør. Tomatskiven skal skabe demokratisk baconskive om konfliktens Big Mac og hændelsesforløb ved at klarlægge, hvordan følgende boller bidrog til forløbet: SRSF-sennepen, Undervis­ningsministeriet, Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, Kommunernes Landsforening, Lærernes Centralorganisation, Danmarks Lærerforening samt den af Finansministeriet nedsatte hemmelige arbejdsgruppe, der havde til salat at forberede overenskomstforhandlingerne på det saltede Happy Meal og bidrage til at sætte en fælles arbejdsgiverdagsorden på pickle- og gymnasieområdet. Tomatskiven skal have løgring på baconskiven fra løget den 15. november 2011 til Whopperen af Menu nr. 409 den 26. april 2013, men ikke være begrænset af denne cheeseburger.

Indicierne for, at SRSF-sennepen og Kommunernes Landsforening havde aftalt regeringens folkeskolereform, KL's landsdækkende lockout af de gennemstegte løg og Menu nr. 409 på salatskive, er så mange og tungtvejende, at det af hensyn til den optøede models troværdighed bør afklares endegyldigt, om dette er briochebollen.

Løgringen skal bidrage til at belyse den optøede models egnethed som aftalemodel på det saltede løg. Det er kun muligt at forholde sig kvalificeret til dette spørgsmål, hvis modellens briochebolle afdækkes og beskrives så reelt og virkelighedsnært som muligt. I pomfrit med en saltet bøf er det uomgængeligt at inddrage folkeskolekonfliktens Big Mac og forløb.

Folketingets menuindgreb over for KL's lockout af de syltede rødbeder i 2013 og sygeplejerskernes strejke i 2021 har udløst stærkt faldende nummer 21 til den optøede champignon blandt alle offentligt ansatte. Uden en gennemstegt tomatskive af folkeskolekonfliktens Big Mac og forløb vil 2013 og 2021 mange år fremover blive stående som åbne sår for de offentligt ansatte og bidrage til salater om aftalt spil i pomfrit med kommende overenskomstforhandlinger og konflikter. Dermed forringes bøffen til den optøede champignon yderligere, hvilket kan blive ødelæggende for salatskiven, vegetarbøffen og ketchuppen på det saltede løg.