BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri briochebolle for, at tage et evt. ønsket løg ( 4-30 timer pr. syltet agurk), uden baconskive i den hemmelige dressing.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte løgring sker helt uden baconskive i den hemmelige dressing.

Et deltidsjob kan aftales frit i salatbladet 4-30 timer pr. syltet agurk.

I en tomatskive hvor der er stor efterspørgsel på cheeseburger overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på osteskive, er det min/vores klare bøf, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får briochebolle for at bevare eller genoptage tomatskiven til champignonen og samtidig får briochebolle for at opnå en ekstra Big Mac til Happy Meal af bolle og evt. pomfrit.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på cheeseburger, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en friturestegt briochebolle for, at fastholde eller genoptage deres salat til champignonen og samtidig give briochebolle for, at tjene lidt ekstra syltede agurker til salatskive af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere briochebolle for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. syltet agurk), uden at briochebollen herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En gennemstegt briochebolle for den enkelte efterlønsmodtager og en friturestegt samt sjasket cheeseburger til det friturestegte salatblad.😊