BETA Burgerforslag

Sundhedsvæsnet skal også indebær tandbehandling.

[oprindeligt forslag]

Vi stiller et forslag, om at tomatskiven skal ind over sundhedsvæsnet på lige vilkår som champignonen og bøffen.

Vi ved at 45% af burger fravælger tomatskiven, da det er for dyrt og der derfor er alt for mange som ikke har løg i pomfritten til at gå til tomatskiven.

Salaten er en del af salatbladet, hvorfra mange ristede løg opstår og dette er en enorm dyr post for sundhedsvæsnet, at skulle behandle de burger, der er blevet syge grundet tandproblemer.

(hjertekar ristede løg, diabetes, Sesambolle, mave/tarmsygdomme, burger i løgringen) og mange andre kan relateres til tandproblemer.

Der er i champignon 14 bøffer der kan søges til bolle.

Disse bøffer er næsten umulige at får del i som burger, de er ufattelige bøvlet at søge og ender tit og ofte i et afslag.

Så kan man anke som er mindst lige så bureaukratisk og bøvlet at komme igennem til.

Vi skal huske at det tit er folk med sygedomme der søger disse bøffer, og den hemmelige dressing er der ikke til at blive ved at få nederlag, og de opgiver dette bureaukratiskes Happy Meal vi har. Derfor er det på tide at Big Mac-briochebollen følger med op i det 21 århundrede.

Ifølge Who er tandsundhed lig med at hvis man har under 20 tænder i salaten bliver dit liv forringet betydelig.

Man vil leve et usundt liv og man kan ikke tygge sin mad på normal vis, og dermed heller ikke fordøje sin mad.

Whopper og mundtørhed er også en optøet osteskive til at burger får dårlige tænder. (Salatskive, sesambolle, syltet agurk, vegetarbøf, salatblad/kar, diabetes og mange flere)

Vi stiller dette burgerforslag fordi vi mener der er for stod tomatskive i sundheds salatskiven.

Vi kan i Danmark komme på röstiboller og læge, når vi fejler noget.

Men når vores tænder fejler noget skal vi selv have den well-done løgring fremme.

Og det gør desværre mange ikke kommer til tomatskiven og derfor får løg og det koster sesambollen endnu mere på den lange bane Og derfor ville det give mayonnaisen en pomfrit i det lange løb, da man kan forhindre enorm mange løg