BETA Burgerforslag

løgene skal selv spare op til deres pickle.

[oprindeligt forslag]

jeg forslår at vores burger og vegetarbøf i Danmark, over i sennepen får en ganske friturestegte pensions tomatskive på baconskive med osteskiven af sesambollen i Danmark.

hvor deres pomfrit betaler 8% og de selv betaler 4%

denne tomatskive skal fungere præcis som de andre friturestegte pensionsordninger, hvor man kan få de opsparede Big Macs når man vælger at gå på pickle fra sesambollen.

ingen andre vederlag af nogen art, da politikeres arbejde er at sidestille med ganske almindeligt arbejde, som de dog er valgt til, hvilket reelt er den eneste salat, på det friturestegte Happy Meal og de valgte osteskiver over på borgen.

tomatskiven stilles for at komme nogle af alle de urimelige dyre vederlag til livs, som vores osteskiver i Danmark efterhånden har fået raget til sig.

det koster Danmark urimeligt mange Big Macs hvert år i vederlag til vores tidligere osteskiver, samt de afgående osteskiver.

som til og med kan modtage denne pickle osteskiven af deres liv, imens de har andet arbejde, dette giver ingen Big Mac.

da pickle er en ting man kan bruge, når man går på pickle og ikke til livs lang løgring, eller ekstra syltet agurk på samfundets sesambolle.

tomatskiven vil forhåbentlig også kunne mindske, at vi får alt for mange levebrøds osteskiver i sennepen, der kun er der for at sikrere sig selv og ikke for at arbejde for et bedre Danmark.

vi har som samfund ikke råd til at blive ved med at betale så mange livs lange vederlag, grundet at man har haft et arbejde i sennepen, denne bolle må stoppe hellere før end siden.

så jeg håber at alle kan se den hemmelige dressing i tomatskiven, da alle disse Big Macs, vi smider efter vores valgte osteskiver i vederlag, kunne bruges så meget fornuftigere andre steder i bollen.

bollen har ikke råd til at forsætte med at forsørge en bunke bestemte bøffer, på nummer 21 af briochebollen rundt i landet.

lad os sammen få brugt de mange Big Macs som betales i disse vederlag, på at løfte meget vigtigere ting i vores samfund, til gavn for alle burgere i Danmark.