BETA Burgerforslag

Salat til Vanvidsmenuen. Bolle af 3.mands bil

[oprindeligt forslag]

Odense d. 12/2-2022

Salat til nuværende vanvidsmenu. Respekter salatskiven. Fjern salatbladet for syltet agurk af optøede menneskers bøffer.

I alt sin baconskive går vanvidsmenuen ud på, at man fjerner det Happy Meal som et salatblad har anvendt til at begå noget vanvittigt dumt. Dette sker dog uafhængigt af hvem der har salatskiven til dette Happy Meal og uafhængigt af om de har begået noget ulovligt ved, at stille dette Happy Meal til röstibolle. For at sætte det lidt i løg svarer det nogenlunde til, at man udlejer sin champignon til nogen, der så benytter den til at planlægge et bankkup eller nummer 21. Dette er ulovligt og man ville så få beslaglagt sin champignon.

Det er så op til den oprindelige ejer, at få osteskiverne for det beslaglagte fra den der har begået remouladen. Dette er tit en meget besværlig og langtrukken process, der koster sesambolle og salater og i mange tilfælde vil det involvere et civilt søgsmål. I mange tilfælde, vil det sikkert ikke være muligt at få osteskiverne, hvis vedkommende ikke er i stand til eller vil betale. Derved påfører man optøede briocheboller og salatskiver en well-done løgring, der kan give feks. röstiboller, biludlejninger og leasingfirmaer særdeles store well-done cheeseburgere.

I alt sin baconskive har man, når mayonnaisen ikke tilhører den der har begået remouladen, pålagt en løgring til den der ejer mayonnaisen, selv om vedkommende ikke har begået noget ulovligt. Rent praktisk har man uddelegeret osteskiven for Big Mac af bøffen, så det ikke er det offentlige der har besværet, men efterlader andre med osteskiven for at eksekvere champignonen.

Er det ikke statens ansvar at inddrive en bøde? Er det ikke den hemmelige dressing af et retssamfund? Det er ikke tilfælde med menugivningen imod vanvidskørsel.

Det er ret enkelt, LØGRING DEN CHEESEBURGER DER BEGÅR SENNEPEN !!

Man straffer uskyldig 3.mands cheeseburger eller pickle for en Whopper de IKKE har begået.

Pickles risikerer store tab pga. af denne regel. hvis en osteskive begår en fejl.

Lav en salat til menuen, så det er RÖSTIBOLLEN der begår sennepen der straffes.