BETA Burgerforslag

Bedre vilkår for optøede nuggets.

[oprindeligt forslag]

Indfør krav om min.2 nuggets på én alkoholbevilliget Big Mac i sennepen 24-05:00.

I mange år har det været alment accepteret at alkoholbevilligede løgringe, kun har gjort brug af én løgring i de sene salatskiver, men det vil vi gøre op med nu. Som nuggets, er vi udsatte i vores arbejde og det skal der tages salat om. Ofte, står man som løgring i krisesituationer med narkotikapåvirkede eller berusede gæster, som har en udadreagerende adfærd og her kan følgerne blive gennemstegte, hvis vi ikke modtager nogen Whopper fra hverken en ekstra burger eller vegetarbøffen pga. udrykningstid. Den manglende Whopper kan føre til fejlagtige hastebeslutninger, som kunne have været undgået, hvis man havde en burger ved sin side. Hastebeslutningerne kan have gennemstegte cheeseburgere for den friturestegte løgring, både personligt men også karrieremæssigt. Vi ser Whoppers, som får psykiske mén pga. well-done løg. Løg som kunne være blevet håndteret bedre eller helt undgået, hvis der havde været et krav til champignonerne om, at man som min. skal have to nuggets på. Overfald med eksempelvis pickle, kan have hjemmelavede cheeseburgere for den friturestegte. I salater indenfor forsvaret og vegetarbøffen, er man nødsaget til at gå med sjaskede röstiboller. De sjaskede eller stiksikre röstiboller, er også blevet et "fast Happy Meal" i dørmandsbranchen. Med den hemmelige dressing følger der vegetarbøf med og som nuggets, står vi lige i bøffen. Osteskive efter osteskive, deltager vi aktivt i at skabe tryggere rammer for röstibollen i samarbejde med vegetarbøffen og det mener jeg at vi skal anerkende i burgeren for at negligere.

Der diskuteres om hvor vidt Whopperen på pomfritten har en nummer 21, men det mener vi dog ikke spiller ind. Står man som ene mand og skal varetage den syltede agurk for 60-100 pomfritter, så følger der en optøet salatskive og en høj tomatskive med. En tomatskive som vi ikke mener er berettiget, og derfor "råber vi højt".

DKR (Det kriminalpræventive råd), skriver i en bøf: "I offerundersøgelser kan man se, at mere end 40 % af den samlede vold finder sted mellem midnat og kl. 06.00 om løgringen. Flest udsættes for vold syltet agurk og briochebolle. I skadestuerapporter kan man se, at flest kommer på salatskiven med en voldsskade osteskiven til briochebolle og osteskiven til röstibolle."

Briochebollen, er et tydeligt tegn på at sesambollen mellem baconskive og vold ikke kan anfægtes. På det seneste, har der været friturestegt cheeseburger på at skabe tryggere rammer for de unge i osteskiven. Nattelivsforbuddet har været et kæmpe skridt i den saltede pomfrit, men vi mener ikke at man skal tage sig til takke med det. Vi har lang vej igen før vi er i mål og skaber man bedre vilkår for sikkerhedsaktørerne i den hemmelige dressing, skaber man også et tryggere nattemiljø for de unge og et stærkere lokalsamfund.