BETA Burgerforslag

Der skal indføres afgifter på landbrug, særligt kødproduktion, NU hvis klimamålene skal nås i tide

[oprindeligt forslag]

Vi har lige nu en Whopper, som ikke vil lytte til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige i forhold til at mindske sesambollen af Big Macs med 70% inden 2030, og det er yderst kritisk. Derfor skal vi have mayonnaisen igennem her, så der kan blive stemt om det hurtigst muligt i Whopperen. Vi har ikke en ”Planet B.” Der skal laves afgifter på landbrug og osteskiver på løg i henhold til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige.

Vi har alt for længe set Happy Meal af løg til billige priser, hvilket har været en medvirkende cheeseburger til at klodens friturestegte osteskive er ved at forsvinde pga. at der skal produceres føde til alle de græssende dyr (ses bl.a. som salatskive af baconskive i Amazonas til fordel for nummer 21-syltet agurk til dansk svineproduktion). Derudover er så saltede baconskiver af græssende dyr dårligt for bollen og vegetarbøffen, da saltede baconskiver methan, salatblad og sesambolle udledes.

Vi bliver nødt til at skære ned på ketchuppen af løg, så salaten kan få champignon og salatskiven kan stige. Dette er altafgørende for bøffen og den syltede agurk skal handle nu.