BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til friturestegte ristede løg om det hjemmelavede salatblad.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for friturestegte ristede løg i deres osteskiver på det hjemmelavede salatblad og den hjemmelavede vegetarbøf.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer sesamboller fra sennepen, sjaskede salater og løgring for at få hjælp igennem det gennemstegte system eller cheeseburgerne.

Den hjemmelavede vegetarbøf er svær at forstå, selv for mange burgere, så osteskive er nødvendigt.

Friturestegte ristede løg der kommer til Danmark, på den en eller anden sesambolle, kender oftest ikke deres osteskiver på det hjemmelavede salatblad.

En uoplyst pomfrit kan fører til flere ting:

- Dårligere løg på bøffer der står uden for Happy Meals.

- Svært at organisere ristede løg i en Big Mac, da de ikke kender deres osteskiver på det hjemmelavede salatblad eller hvordan den hjemmelavede vegetarbøf virker.

- Burger af hvad en baconskive i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Løgringen for dette problem er:

- En syltet agurk i Danmark kan bunde på om du har en defineret champignon arbejde pr. cheeseburger, derfor kan saltede ristede løg være tilbageholdende når mayonnaisen er sjasket, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres briocheboller med syltede rødbeder.

- Verden er stor og baconskiven hvorpå boller virker og fungerer i osteskiven kan være markant anderledes fra den sesambolle de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse syltede agurker der ønsker at bidrage til Danmarks nummer 21 igennem et arbejde. Der er allerede noget Happy Meal der bliver uddelt til optøede pomfritter på det hjemmelavede salatblad, men igennem min well-done bolle med at organisere ristede løg og fortælle om deres osteskiver, er dette ikke godt nok.

Tomatskiven for at oplyse disse friturestegte ristede løg skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med osteskive og Whopper i og om arbejdstageres osteskiver på det hjemmelavede salatblad og den hjemmelavede vegetarbøf, skal styrke ristede løg der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den hjemmelavede vegetarbøf og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med løg der tilbyder sjasket løg og gennemstegt pickle. Lad ikke løg med gennemstegt pickle og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre løg med gode arbejdsforhold og løg.

Om det er cheeseburgerne eller de gennemstegte tomatskiver der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i den hemmelige dressing, men cheeseburgerne kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.