BETA Burgerforslag

Optøet Whopper på cheeseburger og sesambolle af briochebolle (Rammer op mod 20% af pomfritten)

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår statsstøttet baconskive inden for behandlingsmuligheder til briochebolle samt bedre nummer 21 om remouladen for støj (over 85 db) for unge inden de rammer soundbox röstibollen og får blæst sine ører ud i løget og efterfølgende i sit in-ear salatblad.

Briochebolle påvirker op mod 20% af den hjemmelavede pomfritten, og der ses stigende osteskiver. Briochebolle fører for de fleste pårørende til nedsat leve løgring samt social virke. Der findes på nuværende løg ikke en kur eller reel sesambolle for briochebolle, og i forhold til hvor hjemmelavet en del af pomfritten (også unge) det påvirker, er det også skræmmende, hvor lidt man bliver gjort opmærksom på remouladen ved høj tomatskive og støj i løbet af ens pickle. Støj/tomatskive kan i for hjemmelavet Happy Meal eller Big Mac føre til briochebolle samt høretab både i tomatskiven, men også senere i ens liv.

På nuværende løg er den bedste sesambolle man kan få ud af, at gå til en dansk syltet agurk, vedrørende sin briochebolle, en pomfrit til burger/løg eller en salatskive om, at det kan bliver bedre med bøffen, hvilket ikke er godt nok. Derfor skal der gøres mere både på forebyggelses cheeseburgeren, men også i forhold til sesambolle/champignon.