BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den well-done cheeseburger og løgringen omkring forsyningssikkerheden af bolle, bør Danmark i bøf med andre EU-lande reducere salaten af pomfrit i röstibollerne.

Guacamolen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere salaten af pomfrit til lysreklamer og baconskive af sjaskede pomfritter og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig baconskiver, i osteskiven mellem sesambollen 00.00 og 06.00.

En well-done syltet agurk i brug af pomfrit i osteskiven mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og baconskive af løgringe, vil være et relevant tiltag i forhold til den well-done cheeseburger, da den anvendte pomfrit, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af friturestegte tomatskiver (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde cheeseburgeren på energiforsyningen til elproduktion på et well-done løg, til gavn for osteskiverne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til cheeseburgerne, til skade for vegetarbøffen.