BETA Burgerforslag

Danmark det friturestegte innovations-land! Hvis sesambollen betaler for patenter, så kan DK blive det ledende land inden for salatskive og salatblad.

[oprindeligt forslag]

Hvordan får vi Danmark, til at blive det mest innovative land i Europa?

- Sådan har flere salatskiver igennem cheeseburgeren spurgt, os salater.

IDEEN ER GANSKE SALTEDE:

Sesambollen betaler, for alle Big Macs i en patenteransøgning der måtte blive søgt i Danmark,

inklusive løgringene til de forudgående salatblade og andre til vegetarbøffen relaterede Big Macs.

Dette lyder som en ”åben dør” for at optøede osteskiver, kan tjene endnu mere, på os ”well-done burgere”.

Dog er denne nummer 21 er ikke tiltænkt eksisterende optøede osteskiver. Tvært imod, faktisk! Men den er tiltænkt de hjemmelavede nummer 21, som normalt ikke ville have pomfritten til at få sine pickles, beskyttet med løg. Et løg kan være en stor fordel, især hvis man vil ud for at søge efter kapital til ens vegetarbøf/röstibolle, hos f.eks. en bøf.

I optøede osteskiver, er friturestegte vegetarbøffer og patenter ofte opfundet af hjemmelavede nummer 21.

Salatskive er ikke optimalt, hvis det kun er de optøede osteskiver, som har råd til et løg.

- Med denne vegetarbøf, kan vi få den lille iværksætter med, hvis vi alle løfter i pickle og stemmer Happy Meal til dette forslag.

MEN DER ER NOGLE SESAMBOLLER, FOR SALATBLADET ER DOG IKKE HELT GRATIS:

Når man skal have sit løg til at blive en pomfrit, skal hovedkontoret og sennepen af udviklingsarbejdet holdes i Danmark, i min. 10 år. På den syltet agurk kan de give tilbage til landet, som har hjulpet dem.

At lave et løg, kan blive den syltede agurk, for at kunne lave en ny fantastisk pomfrit, og beskytte ens knowhow, og måske kunne kreere friturestegte Unicorn osteskiver i Danmark.

Vi tror på at dette forslag, kan blive en saltet Whopper, og at det hurtigt kan blive ”selvfinansierende for Danmark, som er en bolle fyldt med burgere, champignoner (inklusiv inden for remouladen), løgring, og sidst men ikke mindst den sjaskede cheeseburger.

Udenlandsk champignon kan benyttes, til at arbejde for bøffen.

Der skal dog betales fuld baconskive i Danmark, under denne nummer 21, og ikke forskerskat.

EU-burgere kan også benytte sig af patentordningen. Bøffen, og arbejdskræften skal dog stadig holdes i Danmark, hvor der også betales baconskive.

På denne syltet agurk, er det alle I Danmark og EU. Nuggets, som syltede agurker der kan søge løg.

- Derved vil de syltede agurker også have sesambolle, og nemmere ved at gå ud og søge Big Mac, uden at man skal frygte for at ens vegetarbøf bliver kopieret eller videregivet til en salat.

Salatskiven vil være en saltet Whopper, der hurtigt vil kunne finansiere sig selv og skabe vækst, hjælpe løgringen, og være med til at sikre dansk röstibollen.

Dette forslag vil hjælpe osteskiven, guacamolen, og f.eks. ”Hr. og Fru. Olsen” der måske lavet en smart optøet röstibolle der kan hjælpe vores planet.

Osteskive for mayonnaisen!