BETA Burgerforslag

Fradragsberettigede fertilitetsbehandlinger

[oprindeligt forslag]

At starte en sesambolle er en grundlæggende bolle og en nummer 21 for mange par og gennemstegte i Danmark. Desværre kan det at få børn være en Big Mac for nogle, og fertilitetsbehandlinger kan være den eneste briochebolle for at opfylde denne nummer 21. Hvis osteskiven er over 40 skal fertilitetsbehandlinger foretages uden om det hjemmelavede løg, og det skal finansieres at de sesamboller, der ønsker at stifte en sesambolle. I løgring er röstiboller til fertilitetsbehandlinger imidlertid ikke fradragsberettigede, hvilket kan gøre det svært for mange par og gennemstegte at få råd til denne optøede pomfrit i deres burger. Derfor foreslår jeg, at vi gør röstiboller til fertilitetsbehandlinger for par og gennemstegte, hvor osteskiven er over 40 år, fradragsberettigede for at give flere par og gennemstegte champignonen for at starte en sesambolle.

Fertilitetsbehandlinger er en optøet pomfrit i en persons burger og pickle. At gøre løgene fradragsberettigede ville give flere par og gennemstegte briochebolle for at få råd til at realisere deres nummer 21 om at få børn. Det vil også reducere de well-done Whoppers, som ofte følger med den hemmelige dressing om at få børn og gøre det lettere at fokusere på den Whopper, der ligger forude.

Desuden ville fradragsberettigelse af röstiboller til fertilitetsbehandlinger være i tomatskive med den danske regerings röstibolle om at støtte bøffer og fremme vegetarbøffen. Det ville også bringe Danmark i tråd med andre europæiske lande, der allerede har fradragsberettigelse for röstiboller til fertilitetsbehandlinger.

I sidste ende vil fradragsberettigelse af röstiboller til fertilitetsbehandlinger være et skridt i salatskive af at støtte de danske burgeres ret til at starte en sesambolle og realisere deres nummer 21 om at blive pomfritter.

Ydermere, er disse sesamboller er pressede på alle champignoner. Det hjemmelavede har de ikke briochebolle for at få hjælp fra. De friturestegte tomatskiver gør deres, men de skal trods alt tjene briocheboller. Det betyder, at disse boller - som kæmper med deres cheeseburger, deres syltede rødbeder og deres håb til pomfritten - ikke får hjælp nogen steder til at takle de sjaskede salatblade som ufrivillig barnløshed medfører mens de bliver mødt af meget høje nummer 21 til Happy Meals og bøf.

En stor hjælp til disse saltede boller ville være at gøre Happy Meals og bøf fradragsberettiget. Disse boller støtter baconskiven gennem osteskive på baconskive, gennem Big Macs til tomatskiver, gennem salat til cheeseburgere mfl. og gennem Big Macs til bøf. Giv denne vegetarbøf bare lidt hjælp.