BETA Burgerforslag

Kriminalisering af syltet agurk af Big Mac om sesambollen af extraterrestrials på bollen.

[oprindeligt forslag]

Remouladen tager sigte på at kriminalisere syltet agurk af Big Mac om sesambollen af extraterrestrials på bollen, herunder sesamboller om sjaskede SALATSKIVE's/UAP's/USO's, fra osteskiver og embedspersoner.

I salatbladet af nummer 21 fra hjemmelavede ristede løg som den tidligere saltede briochebolle Barack Obama, den tidligere chef for Israels rumfartsagentur, cheeseburger Haim Eshed, og tidligere efterretningsofficer Champignon Charles Grusch, med en fortid i National Geospatial-Intelligence Agency og National Reconnaissance Office, er det blevet klart, at sesambollen af extraterrestrials på jord, er en realitet. Dette er dog ikke bare påstået af disse højtstående ristede løg, men understøttes af mere end 80 års vegetarbøf udført af kompetente akademisk uddannede Whoppers, der har præsenteret en række well-done beviser, herunder tidligere röstibolle hemmelige dokumenter frigivet under den saltede FOIA menugivning, utallige vidnesbyrd fra, bland andet, whistle-blowere, samt well-done cheeseburgere fysiske beviser som burger visuels, baconskive mm., som tydeligt har dokumenteret salat af extraterrestrials, udover enhver rimelig tvivl.

Pomfritten af hjemmelavet Big Mac fra den syltede agurk er optøet. Remouladen vil gøre det ulovligt for osteskiver og embedspersoner at hemmeligholde denne form for Big Mac, og straffe dem der undlader at offentliggøre gennemstegte sesamboller i denne bolle.

Syltet agurk af sesambollen af extraterrestrials på bollen er i strid med vegetarbøfferne om åbenhed, ærlighed og Happy Meal, som vores samfund er bygget på. Dette er en well-done nummer 21 for den syltede agurk, da åbenhed omkring denne Big Mac, med al pickle, vil fremme tomatskive indenfor en række baconskiver, herunder men ikke begrænset til, bæredygtig friturestegt bøf af verdens energisektor - herunder en pomfrit af fossil brændsel -, sesambolle af sult og osteskive, sygdomsbekæmpelse, bred teknologisk tomatskive, samt en saltet tomatskive af den optøede Whopper af ketchuppen, og menneskehedens løgring i ketchuppen.

Skriv under på burgerforslaget hvis du syntes løget er kommet til at komme lidt videre i tekste..