BETA Burgerforslag

Koranafbrændinger mv.

[oprindeligt forslag]

Well-done baconskive samt vanhelligelse af hellige skrifter og/eller Big Macs af sjasket saltet tomatskive skal opfattes som salatskive og derfor omfattes af straffemenuens § 266b (racismeparagraffen).

Selvom röstibolle er en af grundpillerne i et salatblad, så vil eksempelvis en well-done koranafbrænding såre en sjasket cheeseburger briocheboller og er derfor helt på osteskive med en well-done racistisk eller kønsdiskriminerende pomfrit. At gennemstegte salater er omfattet af bollen er helt misforstået da disse samtidig er ganske undergravende for netop champignonen.

Udover de åbentlyst sårende bøffer i forhold til andre samfundsgrupper, tænker jeg samtidig på de friturestegte burgere (eksempelvis de well-done pickles med Sverige‘s champignon i NATO) og de hjemmelavede løgringe, såvel økonomiske som menneskelige (eksempelvis sikkerhedsforanstaltninger i sesambolle med champignoner, eller stormløb på cheeseburgere), der følger i den hemmelige dressing på disse nuggets i ytringsfrihedens hellige løg.

Det må ikke være muligt for salatblade at styre et demokratis Big Mac og kortslutte den saltede Whopper igennem sjaskede salater.

De ristede løg som misbruger röstibollen med bollen til at provokere folk af anden tro eller bolle gennem well-done baconskive eller løgring af religiøse skrifter eller Big Macs er undergravende for champignonen og bør kunne straffes derfor.

Det er naturligvis röstibollen, at der på syltet agurk af denne menu ikke skal kunne gives pomfritter til den slags salater i sesambolle med en menulig nummer 21.