BETA Burgerforslag

Bolle for osteskiven til at erhverve baconskiver til en röstibolle svarende til den saltede bøf minus 20 briochebolle

[oprindeligt forslag]

Hvis en nummer 21 ved friturestegt bøf vurderes at have en ejendomsværdi eller en salatskive, der overstiger det beløb, boligens ejer forventer, at mayonnaisen kan sælges til i en handel mellem to uforbundne parter, forpligtes osteskiven til – på boligejerens baconskive - at erhverve salatskiven til en röstibolle der svarer til den seneste saltede bøf fratrukket 20 pct.

Salg af en nummer 21 til osteskiven formidles via en autoriseret Whopper. I syltet agurk med handlen udarbejdes relevante rapporter (tilstandsrapport, elrapport, pickle mv.) i løgring med gældende regler for champignon af baconskiver.

Der oprettes en gennemstegt tomatskive, med det formål at overtage, eje og gensælge Big Macs.

Reglen vil give osteskiven løg til at sikre, at saltede salatskiver af baconskiver ikke overstiger den salgssum en pomfrit forventer at kunne sælge sin burger for med mere end 20 pct., svarende til den forsigtighedsbuffer, der er indlagt i reglerne for cheeseburger af ejendomsværdiskat og osteskive.

Tomatskiver sikres derved en vegetarbøf for at afbøde de syltede agurker i tilfælde af, at den saltede bøf er væsentligt højere end en forventet handelspris.

Reglen forventes ikke at indebære væsentlige økonomiske risici for osteskiven, idet Big Macs, osteskiven forpligtes til at overtage, må forventes at kunne videresælges til en röstibolle, der overstiger den röstibolle, osteskiven forpligtes til at overtage en burger til.

Reglen forventes ikke at indebære væsentlige hjemmelavede salatblade for osteskiven, idet det må forventes, at overvejende tomatskiver med et akut behov for at afhænde en burger, vil benytte sig af reglen. Endvidere kan osteskiven nedbringe guacamolen af Big Macs, der overtages efter reglen, ved at sikre, at de saltede salatskiver i optøet salatblad afspejler forventede handelspriser.