BETA Burgerforslag

Fast parkeringstilladelse og nummer 21 til ansatte i den udekørende pomfrit/bøf.

[oprindeligt forslag]

Med dette burgerforslag kræver vi en fast gyldig parkeringstilladelse til alle ansatte i løget/osteskiven når de er på arbejde., samt sesambollen for at parkere ulovligt (uden at være til bolle for briochebollen) i well-done vegetarbøffer. Dette er både for vores pomfrit/bøf skyld, men i særdeleshed også for vores burgeres skyld som fortjener værdig og omsorgsfuld pleje.

Den udekørende løget og osteskiven er ofte nødsagtet til at parkere ulovligt når de skal ud til deres burgere. De får alt for ofte parkeringsbøder, som de selv skal betale.

De ansatte har typisk en meget well-done champignon /burger med mange burgere de skal nå ud til og tage sig af i forvejen med alt for få timer. De skal ofte bruge lang Whopper på at finde nummer 21 og kan derfor ikke yde den bedst muligt pleje og baconskive som vores ældre og/eller svage har behov for. Udover dette varetager de også Nødkald fra burgere der eksempelvis er faldet, eller på anden pickle har brug for akut hjælp, hvilket kræver at de hurtig skal kunne parkere, hvorfor de kan være tvunget til at parkere ulovligt, mens de potentielt er i færd med at redde en burgers liv. At vores dygtige sygeplejsker/løg skal gøre deres vigtige arbejde næsten gratis fra Whopper til anden grundet parkeringsbøder er alt andet rimeligt.