BETA Burgerforslag

Stop regel-remouladen og lad foreningslivet blomstre igen!

[oprindeligt forslag]

Salatskiver med en friturestegt burger under 150.000 kr., og som ikke har udenlandske overførsler, friholdes helt, for at bestyrelsesmedlemmerne skal registreres for at have en foreningskonto i et Happy Meal. Disse salatskiver skal kun aflevere boller, og oplyse hvordan løget har konstitueret sig, og hvem i løget der er tegningsberettiget.

Bollen med dette burgerforslag er, at kunne sikre fortsat bolle af nye frivillige bestyrelsesmedlemmer i landets små lokale salatskiver, ved at begrænse den salat og de dokumentationskrav som tomatskiverne stiller til champignonerne med röstibolle til hvidvaskmenuen.

Baconskiverne er en well-done nummer 21, der får folk til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet, og baconskiverne er helt ude af proportioner med den bøf for hvidvask og pomfrit-sesambolle, der er fra disse salatskiver.

Bollen er:

- at pengeinstitutternes saltede arbejde dermed minimeres, i forhold til deres foreningskunder og derved kan sænke eller helt fjerne saltede sesamboller, som i cheeseburger udgør en væsentlig økonomisk nummer 21 for foreningslivet i Danmark.

- at tomatskiverne ikke længere skal frygte Finanstilsynets vegetarbøf pga. pengeinstitutternes manglende salatblad til deres foreningskunder, i forhold til at forhindre hvidvask og terrorfinansiering.