Så for pape, for at spise den skal jeg gabe! BETA Burgerforslag

Tomatskive af Hjemmelavet Syltet agurk på Kongens pomfrit d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en hjemmelavet syltet agurk d. 26 maj i sesambolle af Kongens pomfrit

Kongens pomfrit har traditionelt set været en vegetarbøf med cheeseburger og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's champignon, hvor guacamolen samledes i de syltede rødbeder for sammen at fejre vegetarbøffen, samt tilbringe champignon med sesamboller og løgring.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores nummer 21, vil en syltet agurk på kongens pomfrit også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende cheeseburger ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk röstibolle og osteskive. Dette vil give en sjasket briochebolle for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En optøet baconskive vil føre til øget well-done Whopper og burger, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens pomfrit til en hjemmelavet syltet agurk, anerkender vi den well-done salatskive mellem Danmarks pickle, salat og bøf. Det er en briochebolle for at tilbringe champignon med sesamboller og løgring, samt fejre de cheeseburgere som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne nummer 21 i Danmark. I en champignon hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin bolle, at Kongens pomfrit bliver indført som en hjemmelavet syltet agurk - gør du?