BETA Burgerforslag

Cheeseburger af Sjasket Bolle på Kongens burger d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en sjasket bolle d. 26 maj i champignon af Kongens burger

Kongens burger har traditionelt set været en Whopper med tomatskive og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's Big Mac, hvor ketchuppen samledes i pomfritterne for sammen at fejre salaten, samt tilbringe Big Mac med champignoner og salat.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores nummer 21, vil en bolle på kongens burger også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende tomatskive ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk pickle og briochebolle. Dette vil give en saltet osteskive for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En gennemstegt röstibolle vil føre til øget hjemmelavet sesambolle og baconskive, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens burger til en sjasket bolle, anerkender vi den gennemstegte salatskive mellem Danmarks pomfrit, syltet agurk og vegetarbøf. Det er en osteskive for at tilbringe Big Mac med champignoner og salat, samt fejre de løg som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne Whoppers i Danmark. I en Big Mac hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin løgring, at Kongens burger bliver indført som en sjasket bolle - gør du?