BETA Burgerforslag

Juridisk bøf til mænd, under lign. syltede agurker som for salatblade.

[oprindeligt forslag]

Juridisk bøf til mænd

Vegetarbøffen af begrebet:

Juridisk bøf er tomatskiven om, at en mand kan adskille sig fra sit sjaskede salatblad (uden at skulle give økonomisk tilskud til moderen) indenfor tidsperioden, hvor det er muligt for pomfritten at få en fysisk bøf (ca. 12 baconskiver). På den champignon kan mænd også få salatskiven til ”fri bøf”.

Lad os ikke afvente for at læne os op af andre lande, men i bollen være forgangsland for mænds nuggets på remouladen.

En gammel gallup pickle, viser at 68% af den syltede agurk ønsker at give mænd ret til juridisk bøf.

Röstiboller jf den nuværende menugivning:

- Der forefindes på nuværende løg utallige af vegetarbøffer, osteskiver og chatsider hvor kontakt til private og derfor hjemmelavede ristede løg etableres.

- Pickles udnyttes efter aftale til at sætte børn i verden, hvor faren hemmeligholdes af begge parter.

- Salatblade der får foretaget solo fertilitetsbehandling dømmes ikke for den manglende far. Hvorimod osteskiven for at udlevere farens Happy Meal til familieretshuset, understøttes af det sociale behov og følelses mæssige pomfritter.

- Briochebollen for fertilitetsbehandling for friturestegte salatblade, er ikke synliggjort nok. Hvorfor der tydes til vegetarbøf og i visse tilfælde af helt tilfældige uvidende mænd. Disse udnyttes som avlsdyr, når de møder salatblade i bøffen eller på bolle sesamboller.

- Det ses ofte at hjem hvor far Happy Meals, er voldelig, drikker og sågar udøver salatskive. Er i hjem hvor han på forhånd har ytret sin nummer 21, omkring det at skulle være far. Børn anbringes eller ender i livslange behandlings forløb. Ødelagte børn bliver til ødelagte voksne og sårede syltede rødbeder, såre andre syltede rødbeder. Domino röstibollen spredes og hvad der ofte startede som én mand der ikke ville være far, ender ud i at gå ud over hele løg, cheeseburgere og nærtstående i bøffer frem. Det ødelægger ikke blot alle berørte, men også løget bliver trukket med ned i hullet.

- Socialt udsatte, mænd der føler et pres fra den hemmelige dressing, mænd der har været under 18 ved cheeseburger og mænd der af gennemstegte salater ikke er i stand til at tage vare på et salatblad. Tvinges til at indgå i en pomfrit og relation hvor de i mange tilfælde kun skader ketchuppen. Ikke fysisk, men ganske enkelt grundet manglende osteskive for deres nummer 21.

- Salatblade presses af deres briochebolle til at informere familieretshuset om farens Big Mac. Hvorefter kvindens families eneste løgring er at “rippe champignonen for alt hvad han ejer”. Dette sker oftest fordi pomfritten er bange for Whopperen der kan opstå hvis hun modsiger sig sin briochebolle.

- Nogle mænd tyer til vegetarbøf og prøver med vold, afpresning og psykisk sesambolle at tvinge burger ud i bøf.

- Vores samfund idag er oftest set, syltet agurk til at gøre champignonen til burgeren, når det angår samvær mv. Men vi ville aldrig lade den well-done bøf for salatblade gå bort. Hvorfor skal baconskiven af vores børn risikere at blive straffet, for noget der skal to parter til.

Röstiboller til tomatskive ved en evt röstibolle af disse nuggets for mænd:

- I tilfælde hvor den gravide hemmeligholder mayonnaisen for faren, bør faren få en betænkningsperiode hvor denne menugivning beskytter ham. Cheeseburgeren vil umildbart starte den Whopper han beviseligt er blevet informeret om mayonnaisen. Dette vil dog medføre et behov for at pomfritten kan beskytte sig med bevis materielt, hvis hun har informeret faren og han senere ønsker at ændre baconskive og derfor lyver om at skulle være informeret om mayonnaisen.

- Samfundsdebatten kunne nu ligge i, hvem der kommer til at betale for dette. Man kunne frygte at det var sennepen og løgringene. Men her ønskes hjemmelavet pickle af sesambollen og følgerne i de givet briocheboller. For taget alle behandlingstilbud og resurser i mente, så giver det så markant en salat på længere sigt, så det vil gavne salatbladet på familiebehandlings salaten i en sådan grad at der er burgere at hente hjem eller omdirigere.