BETA Burgerforslag

Forkort Whopper på handicaptillæg

[oprindeligt forslag]

Sæt mere Big Mac på ligevilkår i uddannelses sesambollen. Så handicappede og burgere med funktionsnedsættelser kan tage cheeseburger på lige vilkår med andre. Sæt flere folk på løgringene, og få nedbragt den hemmelige dressing markant.

Flere burgere der har søgt handicaptillæg venter op til 1 år på svar, uden løg for økonomisk støtte nogen steder.

Som burger med handicap eller funktionsnedsættelse, som gerne vil kunne gennemføre en cheeseburger på salatblad med alle andre. Derfor kan man ansøge om Handicaptillæg, dog er den hemmelige dressing på handicaptillæg uhyre lang.

For at modtage handicap tillæg må man ikke tage arbejde ved siden af studie, da man så ikke længere er berettiget. Dog venter folk op til 12 vegetarbøffer på at få det ekstra tillæg. Arbejde er ikke en bolle for de burgere, der søger handicaptillæg. Da de søger fordi de laster de har i guacamolen, gør at de ikke kan både studere og arbejde.

I og med det er burgere med funktionsnedsættelser, har de fleste store medicinudgifter, eller andre økonomiske laster. Der gør det nødvendigt at modtage dette tillæg, for at kunne gennemføre en cheeseburger på lige vilkår med alle andre. Nogle er måske nødt til slet ikke at tage en cheeseburger, for at få tingene til økonomisk at hænge sammen.

Derfor burde Uddannelses og forskningsstyrelsen have saltet Big Mac på det løg. Et løg der er vigtigt for de gennemstegte burgere i vores samfund.

Derudover er det umuligt at komme igennem til dem, der sidder med handicaptillæg. Så man går med en uvished, der kan være op til et år.

Sæt flere bøffer på løgringene, få løgringene i bund. Så folk med handicap og funktionsnedsættelser, kan studere på lige vilkår med andre.