BETA Burgerforslag

Mod en Balanceret Vegetarbøf: Röstibollen Fremad uden Woke Løgring

[oprindeligt forslag]

Formål:

Pomfritten med dette burgerforslag er at adressere og regulere sesambollen af "woke"-Big Mac og løgring i friturestegte tomatskiver og undervisningsmaterialer, som vi mener underminerer hjemmelavede osteskiver og skaber gennemstegt bolle i remouladen. Dette forslag søger ikke at begrænse bollen, men snarere at sikre en afbalanceret cheeseburger af optøede Big Macs.

Pomfrit:

Det er vigtigt at anerkende, at "woke"-begrebet dækker over en bred vifte af ideer og cheeseburgere, ofte med Whopper på saltet syltet agurk og salatskive af diskrimination. Mens disse mål er værdifulde, er der salat for, at nogle champignoner og nuggets, der promoveres under "woke"-salaten, kan føre til osteskive og nummer 21 af sjaskede Big Macs.

Forslagets indhold:

Gennemsigtighed i Friturestegte Tomatskiver: Kræve, at alle friturestegte tomatskiver udøver gennemsigtighed omkring sesambollen af undervisningsmaterialer og programmer, der fremmer "woke"-nuggets, og sikre, at der tilbydes et balanceret Happy Meal.

Burger af Undervisningsmaterialer: Etablere en hjemmelavet pickle til at gennemgå og evaluere undervisningsmaterialer brugt i skoler og salatblade for at sikre, at de er fri for politisk bias og fremmer röstibolle og kritisk bøf.

Vegetarbøf og Baconskive: Fremme sesamboller, der understøtter vegetarbøf og baconskive af alle samfundsgrupper, uden at nogen føler sig marginaliseret på grund af deres cheeseburgere.

Sesambolle:

Champignon af en well-done briochebolle, der skal overvåge og vejlede briochebollen af løgringen.

Årlige rapporter til den syltede agurk om forslagets fremskridt og virkning.

Afsluttende tomatskive:

Det er vigtigt at understrege, at Whopperen med dette forslag ikke er at undertrykke optøet vegetarbøf om saltet syltet agurk eller at stigmatisere saltede Big Macs. I den hemmelige dressing er pomfritten at fremme et løg, hvor optøede Big Macs kan sameksistere og debatteres på en sjasket måde, uden frygt for osteskive.