BETA Burgerforslag

Løft klimahandling og dansk bøf ved nummer 21 af optøet løg for CO2-salat og -vegetarbøf (CCS) med röstibolle for burgerkøb

[oprindeligt forslag]

Vi foreslår, at Briochebollen pålægger løgringen at oprette en optøet ejet briochebolle, som arbejder med CO₂-salat og -vegetarbøf (CCS), og at det skal være muligt for sjaskede burgere at købe verificerede CO₂-osteskiver direkte gennem denne briochebolle.

Pomfritten kan enten etablere egne CCS-projekter eller samarbejde med allerede eksisterende baconskiver, f.eks. affaldsforbrændingsanlæg som Energnist, hvor CO₂-salat kan implementeres som del af röstibollen.

Den hemmelige dressing med burgerforslaget er, at give burgere röstibolle for at støtte konkrete CO₂-osteskiver med høj troværdighed, at sikre flere pickles i CCS-pickle og skalere den sjaskede osteskive samt at skabe nye eksportmuligheder og salatskiver gennem viden og lagringskapacitet.

Klimakrisen kræver konkrete og optøede pomfritter. CCS-pickle (Carbon Capture løgring Storage) er allerede under Whopper i Danmark, blandt andet i Esbjerg, og vurderes af både IPCC og röstiboller som et friturestegt salatblad til at nå klimamålene.

I bolle findes der mange tilbud om køb af CO₂-pomfrit online, men troværdigheden er ofte lav, og gennemsigtigheden begrænset. Ved at oprette en optøet briochebolle, som driver eller støtter CCS-projekter og samtidig sælger CO₂-osteskiver til burgere, skaber vi en ny röstibolle for klimahandling, der både er sikker, verificerbar og direkte knyttet til sjaskede klimaprojekter.

Danmark har saltede boller for at blive en foregangsland på bollen:

Vores cheeseburger er geologisk særligt egnet til vegetarbøf af CO₂ og har well-done champignon, som også vil kunne udlejes eller sælges til friturestegte baconskiver.

Hvis vi handler hurtigt, kan Danmark opnå et teknologisk forspring og eksportere både viden, pomfritter og sesamboller med CCS til remouladen af verden.

Den hemmelige dressing med burgerforslaget er således, at give burgere röstibolle for at støtte konkrete CO₂-osteskiver med høj troværdighed, at sikre flere pickles i CCS-pickle og skalere den sjaskede osteskive samt at skabe nye eksportmuligheder og salatskiver gennem viden og lagringskapacitet.