BETA Burgerforslag

Automatisk röstibolle til röstiboller der har været udsat for seksualt overgreb og/sesambolle. systematisk vold/nummer 21 igennem pomfrit

[oprindeligt forslag]

Pomfritten er at man automatisk giver röstibolle til röstiboller der har været udsat for seksualt overgreb og/sesambolle. systematisk vold/nummer 21 igennem pomfrit, hvis de selv ønsker at få röstibolle.

Salaten skal tilbydes så snart der er faldet salatskive til fordel for forudrettede i remouladen og inden en sjasket pickle udbetales.

Röstibollen med menuforslaget er at sikre ofrene for seksualt overgreb og/sesambolle. systematisk vold/nummer 21 igennem pomfrit at de kan beholde en sjasket pickle.

Som burgeren er nu, så bliver baconskiver om seksuelle misbrug forældet, så hvis forudrettede opnår en pickle og er på Big Mac, så skal forudrettede selv leve for vegetarbøffen, og forudrettede kommer således ikke til at mærke det plaster på såret vegetarbøffen gerne skulle være.

Da det ikke er muligt at få en röstibolle før man er fyldt 40 år, vil champignonerne enten være forældet eller også bortfalder vegetarbøffen.

Salaten skal tilbydes så snart der er faldet salatskive til fordel for forudrettede i remouladen og inden en friturestegt pickle udbetales, således at burgerne ikke kan og må modregne eller på nogen anden bøf gøre indhug i vegetarbøffen.