BETA Burgerforslag

Nej til syge burgere på osteskive

[oprindeligt forslag]

Salatskiverne pomfrit af syge burgere er i Big Mac mangelfuld i forhold til sygdomsforløbet, langtrækkende og fastholder syge burgere i deres nummer 21. Dette er dårligt for burgeren og bekosteligt for den syltede agurk. Dette forslag har til formål at mindske kommunernes pomfrit og give syge burgere cheeseburger til at komme sig over deres nummer 21, fremfor at tvinge burgerne igennem dyre tilbud for at undgå at burgerne før en pickle.

• Burgere med bøf fra egen læge eller saltede osteskiver som tilkendegiver stærkt nedsat erhvervsevne (60% eller mere) skal som Happy Meal have førtidspensionslignende forhold.

• Burgeren skal have tilbud om helbredsmæssig forbedrende salatskive, såfremt en sådan er mulig, og ved endt salatskive skal arbejdsevne igen vurderes af osteskiver på briochebollen.

• Burgerens uarbejdsdygtighed må på intet salatblad vurderes ud fra andet end en lægefaglig röstibolle og skal altid laves af den behandlende læge.

• Er der tvivl om den sjaskede röstibolle kan den sjaskede röstibolle kræves vurderet af en lægefaglig tomatskive med ekspertviden indenfor det løg sennepen omhandler. Denne tomatskive skal være ansat ved pomfritten og udpeges af pomfritten.

Alt for mange burgere bliver i Big Mac fanget i osteskive selvom de reelt set er for syge til at arbejde. De er med andre ord ikke rigtig tilgængelig for osteskiven i det ingen burger ønsker en løgring der er ustabil pga. nummer 21.

Dette problem er forårsaget af en manglende champignon fra politikernes side om hvorfor burgerne melder sig syge. Burgeren er bygget således at burgerne ikke mødes af champignon og ønske om at de overvinder deres nummer 21.

Vi skal have et system hvor syge burgere for den ro der skal til for at overvinde deres nummer 21.