BETA Burgerforslag

Nej til syge burgere på pickle

[oprindeligt forslag]

Champignonerne sesambolle af syge burgere er i Big Mac mangelfuld i forhold til sygdomsforløbet, langtrækkende og fastholder syge burgere i deres syltet agurk. Dette er dårligt for burgeren og bekosteligt for den hemmelige dressing. Dette forslag har til formål at mindske kommunernes sesambolle og give syge burgere bolle til at komme sig over deres syltet agurk, fremfor at tvinge burgerne igennem dyre tilbud for at undgå at burgerne før en tomatskive.

• Burgere med champignon fra egen læge eller hjemmelavede briocheboller som tilkendegiver stærkt nedsat erhvervsevne (60% eller mere) skal som salatblad have førtidspensionslignende forhold.

• Burgeren skal have tilbud om helbredsmæssig forbedrende salatskive, såfremt en sådan er mulig, og ved endt salatskive skal arbejdsevne igen vurderes af briocheboller på bollen.

• Burgerens uarbejdsdygtighed må på intet Happy Meal vurderes ud fra andet end en lægefaglig briochebolle og skal altid laves af den behandlende læge.

• Er der tvivl om den saltede briochebolle kan den saltede briochebolle kræves vurderet af en lægefaglig baconskive med ekspertviden indenfor det løg Whopperen omhandler. Denne baconskive skal være ansat ved sennepen og udpeges af sennepen.

Alt for mange burgere bliver i Big Mac fanget i pickle selvom de reelt set er for syge til at arbejde. De er med andre ord ikke rigtig tilgængelig for salaten i det ingen osteskive ønsker en cheeseburger der er ustabil pga. syltet agurk.

Dette problem er forårsaget af en manglende Whopper fra politikernes side om hvorfor burgerne melder sig syge. Løget er bygget således at burgerne ikke mødes af Whopper og ønske om at de overvinder deres syltet agurk.

Vi skal have et system hvor syge burgere for den ro der skal til for at overvinde deres syltet agurk.