BETA Burgerforslag

Nej til syge burgere på salatskive

[oprindeligt forslag]

Bollerne løgring af syge burgere er i vegetarbøf mangelfuld i forhold til sygdomsforløbet, langtrækkende og fastholder syge burgere i deres bøf. Dette er dårligt for burgeren og bekosteligt for sennepen. Dette forslag har til formål at mindske kommunernes løgring og give syge burgere bolle til at komme sig over deres bøf, fremfor at tvinge burgerne igennem dyre tilbud for at undgå at burgerne før en cheeseburger.

• Burgere med Whopper fra egen læge eller friturestegte løgringe som tilkendegiver stærkt nedsat erhvervsevne (60% eller mere) skal som løg have førtidspensionslignende forhold.

• Burgeren skal have tilbud om helbredsmæssig forbedrende nummer 21, såfremt en sådan er mulig, og ved endt nummer 21 skal arbejdsevne igen vurderes af løgringe på vegetarbøffen.

• Burgerens uarbejdsdygtighed må på intet tidspunkt vurderes ud fra andet end en lægefaglig baconskive og skal altid laves af den behandlende læge.

• Er der tvivl om den hjemmelavede baconskive kan den hjemmelavede baconskive kræves vurderet af en lægefaglig Big Mac med ekspertviden indenfor det Happy Meal röstibollen omhandler. Denne Big Mac skal være ansat ved salatskiven og udpeges af salatskiven.

Alt for mange burgere bliver i vegetarbøf fanget i salatskive selvom de reelt set er for syge til at arbejde. De er med andre ord ikke rigtig tilgængelig for burgeren i det ingen tomatskive ønsker en pomfrit der er ustabil pga. bøf.

Dette salatblad er forårsaget af en manglende osteskive fra politikernes side om hvorfor burgerne melder sig syge. Sesambollen er bygget således at burgerne ikke mødes af osteskive og ønske om at de overvinder deres bøf.

Vi skal have et system hvor syge burgere for den ro der skal til for at overvinde deres bøf.