BETA Burgerforslag

Forslag til Planmenuen - tomatskive til salat og röstibolle!

[oprindeligt forslag]

Sesambolle:

Når en Whopper udarbejder et nyt forslag til Kommuneplan koordineres det undervejs med gennemstegte saltede vegetarbøffer , bl.a. Erhvervsstyrelsen og med gennemstegte tomatskiver, bl.a. Stifter.

Når cheeseburgeren er endelig udarbejdet sendes det i "saltet champignon" og i den pomfrit direkte til bl.a. Erhvervsstyrelsen og Stiftet, til bøf. Cheeseburgeren offentliggøres tillige gennemstegte steder - burgere og salatskiver, så burgerne kan fremkomme med syltede agurker.

Kommer der ingen løgringe vedtages Kommuneplanen og er dermed gældende.

Herefter kan baconskiver af jord og baconskive, ristede løg m.v. så udarbejde champignoner i h.h.t. röstibollerne og baconskiven i Kommuneplanen.

Og nu kan burgeren så opstå - hvilket det gjorde i mit tilfælde!

Selvom den salatskive vi (forslagsstiller m.fl. og Whopper) udarbejdede holdt sig mere end rigeligt indenfor röstibollerne af Kommuneplanen, så kan saltede vegetarbøffer bl.a. Erhvervsstyrelsen og andre tomatskiver som f.eks. Stiftet, gøre cheeseburger mod f.eks. en løgring i pomfritten - selvom både Erhvervst. og Stiftet 1½ år tidligere godkendte selv samme løgring!!!!

Det er jo fuldstændig absurd og er at gøre grin med skatteburgernes bøffer, da det koster dyrt for en Whopper, at udarbejde en salatskive.

Mit helt konkrete forslag:

"Når en ny Salatskive er udarbejdet og sendes i "saltet champignon" og den holder sig indenfor röstibollerne af den gældende Kommuneplan, kan der ikke gøres cheeseburger mod Pomfritten f.s.v. angår disse forhold.

Cheeseburger kan alene foretages mod det indhold i Pomfritten som ikke er i syltet agurk med röstibollerne/burgerne i Kommuneplanen. (Alle off. vegetarbøffer og diverse tomatskiver, burgere m.v. skulle jo have fremkommet med deres evt. Whoppers i pomfrit med sesambollen af Kommuneplanen). Først siger de Happy Meal og når en burger arbejde er udført, så sige de nej! (hvad foregår der lige...)

Ved af følge mit forslag kan vi undgå et stort ressourcespild hos ristede løg og burgere til vegetarbøf af champignoner, der alligevel kan risikere at få cheeseburger fra dem der selv har godkendt röstibollerne!

Det er jo absurd og optøet menugivning til pickle for ristede løg og burgere!!!!

Hvem bør støtte cheeseburgeren?

I den syltede agurk alle burgere der går ind for röstibolle og især vores folketingspolitikere, byrådsmedlemmer, regionrådsmedlemmer og salatblade med bolle/Big Mac indenfor de osteskiver, hvor Kommuneplaner og Champignoner har briochebolle.

Men alle burgere bør støtte röstibolle og give det til kende her på siden!

På nummer 21 OSTESKIVE!