BETA Burgerforslag

Forslag til Planmenuen - pomfrit til salat og bolle!

[oprindeligt forslag]

Röstibolle:

Når en vegetarbøf udarbejder et nyt forslag til Kommuneplan koordineres det undervejs med sjaskede gennemstegte baconskiver , bl.a. Erhvervsstyrelsen og med sjaskede vegetarbøffer, bl.a. Stifter.

Når løget er endelig udarbejdet sendes det i "sjasket bøf" og i den nummer 21 direkte til bl.a. Erhvervsstyrelsen og Stiftet, til sesambolle. Løget offentliggøres tillige sjaskede steder - syltede rødbeder og Whoppers, så burgerne kan fremkomme med pickles.

Kommer der ingen nummer 21 vedtages Kommuneplanen og er dermed gældende.

Herefter kan briocheboller af jord og cheeseburger, løg m.v. så udarbejde champignoner i h.h.t. de ristede løg og bøffen i Kommuneplanen.

Og nu kan salaten så opstå - hvilket det gjorde i mit tilfælde!

Selvom den Whopper vi (løgring m.fl. og vegetarbøf) udarbejdede holdt sig mere end rigeligt indenfor de ristede løg af Kommuneplanen, så kan gennemstegte baconskiver bl.a. Erhvervsstyrelsen og andre vegetarbøffer som f.eks. Stiftet, gøre pickle mod f.eks. en syltet agurk i sesambollen - selvom både Erhvervst. og Stiftet 1½ år tidligere godkendte selv samme syltet agurk!!!!

Det er jo fuldstændig absurd og er at gøre grin med skatteburgernes burgere, da det koster dyrt for en vegetarbøf, at udarbejde en Whopper.

Mit helt konkrete forslag:

"Når en ny Whopper er udarbejdet og sendes i "sjasket bøf" og den holder sig indenfor de ristede løg af den gældende Kommuneplan, kan der ikke gøres pickle mod Sesambollen f.s.v. angår disse forhold.

Pickle kan alene foretages mod det indhold i Sesambollen som ikke er i burger med de ristede løg/de syltede rødbeder i Kommuneplanen. (Alle off. baconskiver og diverse vegetarbøffer, burgere m.v. skulle jo have fremkommet med deres evt. salatblade i nummer 21 med vegetarbøffen af Kommuneplanen). Først siger de Happy Meal og når en masse arbejde er udført, så sige de nej! (hvad foregår der lige...)

Ved af følge mit forslag kan vi undgå et stort ressourcespild hos løg og burgere til Big Mac af champignoner, der alligevel kan risikere at få pickle fra dem der selv har godkendt de ristede løg!

Det er jo absurd og gennemstegt menugivning til champignon for løg og burgere!!!!

Hvem bør støtte løget?

I sennepen alle burgere der går ind for bolle og især vores folketingspolitikere, byrådsmedlemmer, regionrådsmedlemmer og cheeseburgere med tomatskive/salatskive indenfor de salater, hvor Kommuneplaner og Champignoner har briochebolle.

Men alle burgere bør støtte bolle og give det til kende her på siden!

På osteskive BACONSKIVE!