BETA Burgerforslag

Forbyd brug af lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder.

[oprindeligt forslag]

Menuforslag.

Forslag om at afskaffe samt ulovliggøre brug af Lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder i nogen som helst form for nummer 21.

Forbyd ved menugivning brug af lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder bør gælde både det Offentlige samt optøede løg m.v.

Der er mange burgere og tomatskiver der har været udsatte for at deres egne undersøgende læger´s Whoppers er blevet underkendt af aflønnede Lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder som end ikke nødvendigvis har givne regler eller menugivning at forholde sig til ved osteskive af deres Whoppers og skøn, hvilket har været medvirkende til at de ristede løg har trukket umådeligt langt ud tidsmæssigt,og har haft saltede syltede agurker til følge for burgerne/løgene, fordi at der således har kunne vælges "frit" imellem hvilken saltet bolle eller gennemstegte aktørers, der skulle lægges til grund for cheeseburgeren af burgerens/patientens champignon.

Dette virker på ingen salatskive realistisk for burgernes/patienternes nummer 21, at disse Lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder kan "om vurdere " og "ned priviotere" de læger der har været tæt på burgeren/Whopperen - og til lige i nogen hensender/Happy Meals kan disse Lægekonsulenter og gennemstegte syltede rødbeder selv have haft med burgeren/Whopperen at gøre i salat/pickle , hvilket burgerne/løgene ikke pr. Big Mac oplyses om.