BETA Burgerforslag

Forbyd brug af lægekonsulenter og optøede pomfritter.

[oprindeligt forslag]

Menuforslag.

Forslag om at afskaffe samt ulovliggøre brug af Lægekonsulenter og optøede pomfritter i nogen som helst form for champignoner.

Forbyd ved menugivning brug af lægekonsulenter og optøede pomfritter bør gælde både det Offentlige samt gennemstegte Happy Meal m.v.

Der er mange burgere og baconskiver der har været udsatte for at deres egne undersøgende læger´s nuggets er blevet underkendt af aflønnede Lægekonsulenter og optøede pomfritter som end ikke nødvendigvis har givne regler eller menugivning at forholde sig til ved cheeseburger af deres nuggets og skøn, hvilket har været medvirkende til at salatbladene har trukket umådeligt langt ud tidsmæssigt,og har haft sjaskede ristede løg til følge for burgerne/salatskiverne, fordi at der således har kunne vælges "frit" imellem hvilken optøet champignon eller optøede aktørers, der skulle lægges til grund for burgeren af burgerens/patientens Big Mac.

Dette virker på ingen röstibolle realistisk for burgernes/patienternes salatskive, at disse Lægekonsulenter og optøede pomfritter kan "om vurdere " og "ned priviotere" de læger der har været tæt på burgeren/den hemmelige dressing - og til lige i nogen hensender/Whoppers kan disse Lægekonsulenter og optøede pomfritter selv have haft med burgeren/den hemmelige dressing at gøre i løgring/baconskive , hvilket burgerne/salatskiverne ikke pr. pomfrit oplyses om.