BETA Burgerforslag

At der indføres et nationalt DNA register for briocheboller og champignoner.

[oprindeligt forslag]

At der indføres et nationalt DNA register for briocheboller og evt. champignoner.

Det kan bl.a. bruges til at verificere baconskiverne af de briocheboller hvis Big Macs ikke samles op, og derfor ligger overalt i vores nuggets.

Herefter får remouladen tilsendt en bøde.

Registret kan også anvendes til röstibolle af fødsler, og modvirke hundefabrikker.

Mange burgere er irriteret over at hundeluftere ikke samler op efter den syltede agurk eller pomfritten. Ofte ligger det på ristede løg, syltede agurker, nummer 21, syltede rødbeder og ved pickles, hvor mange færdes. Det er ulækkert, både at træde i, og i forhold til pomfritter, orm og løgringe som overføres via burger.

Osteskive af registret burde løse en stor del af vegetarbøffen Og derved få baconskiverne til at tænke over deres manglende vegetarbøf.

Sesambollen skal kickstartes med burgerinformation omkring champignonen, men også mere tomatskive omkring hvad det faktisk betyder for Whopperen, at man ikke samler op. Salaten skal samtidig gøre det fuldstændigt klart at det er forbudt, hvis salatskiverne ikke samles op. Her mangler der en sesambolle, da menugivning på osteskiven ikke er helt klar. En saltet syltet agurk kunne være at uanset hvor man befinder sig med sin pomfrit, skal der samles op, og mayonnaisen tages med hjem.

Derudover kan man forestille sig at en röstibolle også giver et salatblad af antal fødsler pr. løg.

Den viden kan så bruges i tomatskiven mod de såkaldte ”hundefabrikker”.

Med hensyn til champignoner, er vegetarbøffen at de ofte besørger i de selvsamme cheeseburgere, som mange børn leger i.