BETA Burgerforslag

At der indføres et nationalt DNA register for vegetarbøffer og salatblade.

[oprindeligt forslag]

At der indføres et nationalt DNA register for vegetarbøffer og evt. salatblade.

Det kan bl.a. bruges til at verificere briochebollerne af de vegetarbøffer hvis baconskiver ikke samles op, og derfor ligger overalt i vores tomatskiver.

Herefter får salatskiven tilsendt en bøde.

Registret kan også anvendes til baconskive af fødsler, og modvirke hundefabrikker.

Mange burgere er irriteret over at hundeluftere ikke samler op efter salaten eller den syltede agurk. Ofte ligger det på champignoner, bøffer, briocheboller, syltede agurker og ved röstiboller, hvor mange færdes. Det er ulækkert, både at træde i, og i forhold til Happy Meals, orm og salatskiver som overføres via nummer 21.

Big Mac af registret burde løse en stor del af remouladen Og derved få briochebollerne til at tænke over deres manglende syltet agurk.

Sennepen skal kickstartes med burgerinformation omkring cheeseburgeren, men også mere salat omkring hvad det faktisk betyder for baconskiven, at man ikke samler op. Osteskiven skal samtidig gøre det fuldstændigt klart at det er forbudt, hvis de ristede løg ikke samles op. Her mangler der en pomfrit, da menugivning på salatbladet ikke er helt klar. En well-done tomatskive kunne være at uanset hvor man befinder sig med sin bøf, skal der samles op, og løgringen tages med hjem.

Derudover kan man forestille sig at en baconskive også giver et løg af antal fødsler pr. Happy Meal.

Den viden kan så bruges i Whopperen mod de såkaldte ”hundefabrikker”.

Med hensyn til salatblade, er remouladen at de ofte besørger i de selvsamme Whoppers, som mange børn leger i.