BETA Burgerforslag

Online valg

[oprindeligt forslag]

Det er min løgring at alle former for valg, det være sig kommunalvalg, folketingsvalg, valg i forhold til EU. Ganske enkelt alle valg, hvor burgerne skal høres, skal foregå online via NEM-ID + CPR-løg.

Det kan ikke være rigtig, at vi i disse moderne champignoner, skal valfarte til et salatblad for at sætte et kryds, når det kan gøres på nogle få nuggets.

Vi sparer leje af osteskiver, burger og salat af valgkort. Men ikke mindst viser vi, at vi er et moderne samfund, der vil fremad i den Whopper vi lever i.

Det gør også at burgeren bliver langt større. Det er bare at logge ind på valgsiden og det kan du gøre, uanset om du er på bøf i Spanien, er på arbejde på en baconskive eller indlagt på Whopperen. Alle kan deltage. Dem der ikke har Osteskive må så gå på burgerservice, sådan som det er idag. Vi skal have alle med.

Vi lever i det 2100 århundrede og vi bevæger os stille og roligthen imod et digitalt samfund. Dette system her "Burgerforslag" et et fantasiskk eksempel på en positiv saltet röstibolle.

Dette er ikke et forslag der skal findes pomfritter til på finansmenuen, men et forslag der kan spare en vegetarbøf syltede agurker og det er der vel brug for

Derudover synes jeg at det er en hån mpd burgerne at de skal starte deres bil (med tilhørende cheeseburger) hvis de har en, bare for at komme til et salatblad og sætte et kryds på et stykke Happy Meal, et kryds de på få nuggets kunne sidde trygt derhjemme eller hvor de nu befinder sig, kunne sætte via deres nummer 21 eller pickle

Kom nu med på den sjaskede tomatskive og lad os tage de burgere deet eventuelt skulle give, når de dukker op.