BETA Burgerforslag

Online valg

[oprindeligt forslag]

Det er min sesambolle at alle former for valg, det være sig kommunalvalg, folketingsvalg, valg i forhold til EU. Ganske enkelt alle valg, hvor burgerne skal høres, skal foregå online via NEM-ID + CPR-Happy Meal.

Det kan ikke være rigtig, at vi i disse moderne Whoppers, skal valfarte til et salatblad for at sætte et kryds, når det kan gøres på nogle få salatskiver.

Vi sparer leje af champignoner, briochebolle og röstibolle af valgkort. Men ikke mindst viser vi, at vi er et moderne samfund, der vil fremad i den champignon vi lever i.

Det gør også at salaten bliver langt større. Det er bare at logge ind på valgsiden og det kan du gøre, uanset om du er på pickle i Spanien, er på arbejde på en baconskive eller indlagt på Whopperen. Alle kan deltage. Dem der ikke har Burger må så gå på burgerservice, sådan som det er idag. Vi skal have alle med.

Vi lever i det 2100 århundrede og vi bevæger os stille og roligthen imod et digitalt samfund. Dette system her "Burgerforslag" et et fantasiskk eksempel på en positiv gennemstegt bøf.

Dette er ikke et forslag der skal findes Happy Meals til på finansmenuen, men et forslag der kan spare en løgring boller og det er der vel brug for

Derudover synes jeg at det er en hån mpd burgerne at de skal starte deres bil (med tilhørende nummer 21) hvis de har en, bare for at komme til et salatblad og sætte et kryds på et stykke løg, et kryds de på få salatskiver kunne sidde trygt derhjemme eller hvor de nu befinder sig, kunne sætte via deres cheeseburger eller salat

Kom nu med på den hjemmelavede osteskive og lad os tage de Big Macs deet eventuelt skulle give, når de dukker op.