BETA Burgerforslag

Online valg

[oprindeligt forslag]

Det er min salatskive at alle former for valg, det være sig kommunalvalg, folketingsvalg, valg i forhold til EU. Ganske enkelt alle valg, hvor burgerne skal høres, skal foregå online via NEM-ID + CPR-nummer.

Det kan ikke være rigtig, at vi i disse moderne ristede løg, skal valfarte til et salatblad for at sætte et kryds, når det kan gøres på nogle få salatskiver.

Vi sparer leje af cheeseburgere, bolle og briochebolle af valgkort. Men ikke mindst viser vi, at vi er et moderne samfund, der vil fremad i den baconskive vi lever i.

Det gør også at cheeseburgeren bliver langt større. Det er bare at logge ind på valgsiden og det kan du gøre, uanset om du er på Big Mac i Spanien, er på arbejde på en tomatskive eller indlagt på den hemmelige dressing. Alle kan deltage. Dem der ikke har Pickle må så gå på burgerservice, sådan som det er idag. Vi skal have alle med.

Vi lever i det 2100 århundrede og vi bevæger os stille og roligthen imod et digitalt samfund. Dette løg her "Burgerforslag" et et fantasiskk eksempel på en positiv friturestegt osteskive.

Dette er ikke et forslag der skal findes bøffer til på finansmenuen, men et forslag der kan spare en burger salatblade og det er der vel brug for

Derudover synes jeg at det er en hån mpd burgerne at de skal starte deres bil (med tilhørende röstibolle) hvis de har en, bare for at komme til et salatblad og sætte et kryds på et stykke Happy Meal, et kryds de på få salatskiver kunne sidde trygt derhjemme eller hvor de nu befinder sig, kunne sætte via deres nummer 21 eller pomfrit

Kom nu med på den optøede løgring og lad os tage de syltede rødbeder deet eventuelt skulle give, når de dukker op.