BETA Burgerforslag

Online valg

[oprindeligt forslag]

Det er min vegetarbøf at alle former for valg, det være sig kommunalvalg, folketingsvalg, valg i forhold til EU. Ganske enkelt alle valg, hvor burgerne skal høres, skal foregå online via NEM-ID + CPR-nummer.

Det kan ikke være rigtig, at vi i disse moderne osteskiver, skal valfarte til et Happy Meal for at sætte et kryds, når det kan gøres på nogle få løg.

Vi sparer leje af nummer 21, pomfrit og Big Mac af valgkort. Men ikke mindst viser vi, at vi er et moderne samfund, der vil fremad i den syltet agurk vi lever i.

Det gør også at salaten bliver langt større. Det er bare at logge ind på valgsiden og det kan du gøre, uanset om du er på salat i Spanien, er på arbejde på en osteskive eller indlagt på briochebollen. Alle kan deltage. Dem der ikke har Bolle må så gå på burgerservice, sådan som det er idag. Vi skal have alle med.

Vi lever i det 2100 århundrede og vi bevæger os stille og roligthen imod et digitalt samfund. Dette løg her "Burgerforslag" et et fantasiskk eksempel på en positiv hjemmelavet cheeseburger.

Dette er ikke et forslag der skal findes salatskiver til på finansmenuen, men et forslag der kan spare en champignon boller og det er der vel brug for

Derudover synes jeg at det er en hån mpd burgerne at de skal starte deres bil (med tilhørende tomatskive) hvis de har en, bare for at komme til et Happy Meal og sætte et kryds på et stykke salatblad, et kryds de på få løg kunne sidde trygt derhjemme eller hvor de nu befinder sig, kunne sætte via deres Whopper eller pickle

Kom nu med på den friturestegte nummer 21 og lad os tage de bøffer deet eventuelt skulle give, når de dukker op.