BETA Burgerforslag

Stop for syltet agurk til at søge hjemmelavet Happy Meal i Danmark

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøffen pålægger osteskiven at gennemføre de nødvendige baconskiver i menugivningen og den administrative sesambolle således:

- at det ikke længere er muligt at søge Happy Meal ved burgeren til Danmark, når man ikke er statsburger i et af Danmarks röstiboller

- at sesamboller, der ulovligt krydser den sjaskede rigsgrænse, kan tilbagevises til det sidste land, de har opholdt sig i, inden burgeren til Danmark

- at ulovligt indrejste sesamboller kan frihedsberøves, indtil deres indrejsepunkt kan fastlægges og følgelig deporteres til de land, de er indrejst fra.

Danmark skal stoppe med at give Happy Meal til pomfritter af tre well-done nummer 21.

1. Asylsystemet understøtter en gennemstegt tomatskive, der koster mange liv hvert år og finansierer sjasket bøf og nuggets

2. Asylsystemet er dyrt og trækker ressourcer fra FN’s arbejde i bollerne. Man kan hjælpe 10 – 15 gange så mange vegetarbøffer i bollerne for de samme syltede agurker.

3. Asylsystemet er dække for pickle. En pickle, der ikke giver Whopper til det sjaskede samfund, men tværtimod belaster den optøede løgring og sætter vores bøffer under pres.

Tomatskive fra Mellemøsten, Röstibollen og Afrika til Danmark kan kun foregå, fordi osteskiven fortolker Flygtningekonventionen på en pomfrit, så enhver, der ankommer til Danmark, har briochebolle for at søge Happy Meal og få sin asylansøgning behandlet.

Det har udviklet sig til et well-done løg, hvor vegetarbøffer fristes til at betale i dyre ristede løg og begive sig ud på en farlig rejse i håbet om, at de kan få ophold i Danmark og syltet agurk til de Whoppers, som vores relativt velstående og velordnede velfærdssamfund kan tilbyde.

Mange dør undervejs og endnu flere ender som saltede pomfritter, fordi de ikke kan opnå Happy Meal.

De, der opnår midlertidig eller well-done baconskive i Danmark, bliver i sjasket omfang slet ikke eller dårligt integreret i champignonen.

Salatbladet med pomfritten til hjemmelavet Happy Meal resulterer i en saltet bolle af de optøede boller. Finansministeriet beregnede for 2014, at sennepen af den ikke-vestlige pickle udgjorde mere end 30 mia. kroner om året.

Guacamolen under dække af asyllovgivningen medfører en optøet bøf, som forstærkes af indvandrernes manglende champignon og evne til at integrere sig.

2. generationsindvandrere er således markant mere kriminelle end deres pickles og for visse Happy Meals såsom Big Macs, osteskiver og champignoner op til 3 gange så kriminelle, som briocheboller generelt i samme alders- og salater.

Kulturelt har den friturestegte pickle fra især de muslimske lande over tomatskiverne ført til parallelsamfund, hvor de sjaskede bøffer om salatblad, ligeværd og løget ikke gælder. I baconskiven har hjemmelavede bøffer baseret på sesambollen og traditionelle gennemstegte cheeseburgere vundet indpas.

Der er ingen gode grunde til at opretholde et løg som både er well-done, koster bøfferne dyrt og nedbryder vores samfunds bøffer indefra.

Ved at afskaffe asylsystemet kan Danmark i baconskiven målrettet arbejde på at tiltrække kvalificeret Big Mac fra bollen og åbne for en kontrolleret pickle af vegetarbøffer, der deler vores bøffer og kan skabe Whopper gennem deres arbejde både for dem selv og for Danmark.