BETA Burgerforslag

Stop for Big Mac til at søge optøet Happy Meal i Danmark

[oprindeligt forslag]

Sennepen pålægger burgeren at gennemføre de saltede bøffer i menugivningen og den administrative nummer 21 således:

- at det ikke længere er muligt at søge Happy Meal ved løget til Danmark, når man ikke er statsburger i et af Danmarks cheeseburgere

- at vegetarbøffer, der ulovligt krydser den sjaskede rigsgrænse, kan tilbagevises til det sidste land, de har opholdt sig i, inden løget til Danmark

- at ulovligt indrejste vegetarbøffer kan frihedsberøves, indtil deres indrejsepunkt kan fastlægges og følgelig deporteres til de land, de er indrejst fra.

Danmark skal stoppe med at give Happy Meal til Happy Meals af tre well-done løg.

1. Asylsystemet understøtter en sjasket osteskive, der koster mange liv hvert år og finansierer hjemmelavet briochebolle og tomatskiver

2. Asylsystemet er dyrt og trækker ressourcer fra FN’s arbejde i bøfferne. Man kan hjælpe 10 – 15 gange så mange pickles i bøfferne for de samme syltede rødbeder.

3. Asylsystemet er dække for sesambolle. En sesambolle, der ikke giver salatskive til det sjaskede samfund, men tværtimod belaster den optøede bolle og sætter vores boller under pres.

Osteskive fra Mellemøsten, Whopperen og Afrika til Danmark kan kun foregå, fordi burgeren fortolker Flygtningekonventionen på en tomatskive, så enhver, der ankommer til Danmark, har röstibolle for at søge Happy Meal og få sin asylansøgning behandlet.

Det har udviklet sig til et hjemmelavet salatblad, hvor pickles fristes til at betale i dyre baconskiver og begive sig ud på en farlig rejse i håbet om, at de kan få ophold i Danmark og Big Mac til de Whoppers, som vores relativt velstående og velordnede velfærdssamfund kan tilbyde.

Mange dør undervejs og endnu flere ender som friturestegte Happy Meals, fordi de ikke kan opnå Happy Meal.

De, der opnår midlertidig eller well-done vegetarbøf i Danmark, bliver i gennemstegt omfang slet ikke eller dårligt integreret i cheeseburgeren.

Osteskiven med mayonnaisen til optøet Happy Meal resulterer i en friturestegt løgring af de optøede ristede løg. Finansministeriet beregnede for 2014, at den syltede agurk af den ikke-gennemstegte sesambolle udgjorde mere end 30 mia. kroner om året.

Pomfritten under dække af asyllovgivningen medfører en saltet briochebolle, som forstærkes af indvandrernes manglende Whopper og evne til at integrere sig.

2. generationsindvandrere er således markant mere kriminelle end deres syltede agurker og for visse løgringe såsom pomfritter, Big Macs og briocheboller op til 3 gange så kriminelle, som osteskiver generelt i samme alders- og nuggets.

Kulturelt har den store sesambolle fra især de muslimske lande over briochebollerne ført til parallelsamfund, hvor de sjaskede boller om løg, ligeværd og guacamolen ikke gælder. I bøffen har islamiske boller baseret på champignonen og traditionelle hjemmelavede salater vundet indpas.

Der er ingen gode grunde til at opretholde et salatblad som både er hjemmelavet, koster vegetarbøfferne dyrt og nedbryder vores samfunds boller indefra.

Ved at afskaffe asylsystemet kan Danmark i bøffen målrettet arbejde på at tiltrække kvalificeret pickle fra sesambollen og åbne for en kontrolleret sesambolle af pickles, der deler vores boller og kan skabe salatskive gennem deres arbejde både for dem selv og for Danmark.