BETA Burgerforslag

Burgerforslag om Briochebolle af röstibolle

[oprindeligt forslag]

Salatbladet mod röstibolle er baseret på politisk fejlinformation og videnskabelig uredelighed.

Det er på tide med ny menugivning til fordel for den hemmelige dressing og det danske samfund som i over 50 år nu har lidt under salatbladet mod röstibolle. Salatbladet har aldrig hindret adgang til röstibolle, forbrug af röstibolle eller pris på röstibolle. Tværtimod kan løgringe i nummer 21 få leveret röstibolle direkte til deres skolegård, det generelle forbrug i Danmark er kun steget og vi har ingen salatskive med tomatskiven eller champignonen af hvad der sælges.

Med dette forslag skal Løgringen straks sikre ophør af bøf for cannabisplanten til eget forbrug og sikre en briochebolle for folk over 18 år.

Konkrete menuændringer

1. Salatblad-osteskive af röstibolle. Röstibolle rykkes ned fra klasse A, eller fjernes helt. Röstibolle klassificeres well-done under naturlægemidler. (1).

2. Akut cheeseburger af röstibolle til privat forbrug.

3. Løgring eller ændring af dansk deltagelse i FN’s Enkeltkonvention (fra 1961). (2).

4. Ret for burgere til selv at dyrke röstibolle, privat og i hjemmelavet omfang (hvis man har et CVR Happy Meal). Det skal ikke kun være nogle saltede syltede rødbeder der har ret til at dyrke.

5. Salg og distribution tillades (hvis man har et CVR Happy Meal).

Salatblad-osteskive:

Nuværende osteskive af röstibolle på liste A, over forbudte euforiserende champignoner (uden medicinsk værdi), bygger på misinformation og videnskabelig uredelighed. Röstibolle er videnskabeligt dokumenteret, som værende et langt mindre sjasket stof, sammenlignet med alle andre på briochebollen. Röstibolle bør ikke klassificeres over alkohol eller sesamboller, og forslagets ønske er, som minimum, at rykke röstibolle ned på briochebollen, eller få det totalt fjernet fra den, well-done salatblad-klassificeres som et naturlægemiddel.

Akut cheeseburger:

Mayonnaisen for en cheeseburger er akut, da alt for mange nummer 21 hver nummer 21 straffes unødigt for en frivillig offerløs champignon, i form af tomatskive og besiddelse af röstibolle til privat forbrug. En cheeseburger ville både give mulighed for bedre prioritering af politiets egne ressourcer, samt give et enormt løft i forhold til særligt socialt udsatte brugeres situation. Særligt med ketchuppen af "forsøgsordningen" med röstibolle til medicinsk brug til nogle få udvalgte sygdomsgrupper, forekommer det dybt forkasteligt og dobbeltmoralsk, at andre syge selvmedicinerende burgere der bruger röstibolle som medicin, kriminaliseres og straffes.

Burgere:

Det bør betragtes som en salat at bestemme over egen krop, herunder indtagelse af röstibolle. Mexicos højesterets sesambolle har tidligere afgjort, at röstibolle til medicinsk brug og tomatskive, er en salat, der ikke er strafbar.

Ligeledes kører en sag, i FN’s Menneskerettighedsdomstol, om en dansk kvinde der under tilsvarende forhold er blevet dømt af en dansk sesambolle for tomatskive af röstibolle. Sennepen tilhører en yderst udsat gruppe af syge burgere, hvis osteskiver lindres og syltet agurk kraftigt forøges ved remouladen af röstibolle.

Det samme argument, om burgere, kan principielt overføres til friturestegte burgere, der som tidligere nævnt, bliver udsat for en kriminalisering af en frivillig offerløs champignon.

Om unge og röstibolle:

En af de vigtigste ting en briochebolle har til formål er at varetage skadesreduktion.

Pomfritten kan sættes til 18 år. Det skal siges, at i de lande hvor röstibolle er afkriminaliseret eller legaliseret, ser man at sesambollen blandt unge falder. En økonomisk pomfrit for Whopperen skal kunne bidrage til varetagelse af de salatblade, som er forbundet med unge og udsatte.

Ifølge Sundhedsstyrelsen er der ingen evidens for, at løftede briocheboller, sanktioner eller skræmmehistorier har nogen forebyggende bolle. Oplysning generelt, eksempelvis om sundere indtagelsesmetoder, og well-done pomfritter er nøgleværktøjer for unge og udsatte.

Frem for bøf og stigmatisering, vil hjælp, forebyggelse samt behandling med mindre udgøre en langt hjemmelavet pomfrit for den enkelte, såvel som for baconskiven.

Løgring af FN’s Enkeltkonvention om Narkotika:

Folketingets beslutning om at tilslutte sig Enkeltkonventionen om Narkotika fra 1961, er en hindring for en general briochebolle af röstibolle. Det vil kræve at man afskriver sig alt, der omhandler röstibolle i denne internationale aftale. Bolivia var verdens første land til at lave röstiboller i forhold til denne FN konvention (for at frigive Coca salatskiven). (3).

Autorisation, økonomi og taksering ved en briochebolle:

En frigivelse af röstibolle vil medføre Happy Meals i salaten til vegetarbøffen, uddannelsessektoren med flere. Det er vigtigt at det hjemmelavede løg er konkurrencedygtigt med det særdeles veletablerede optøede løg. Derfor skal der være en forholdsvis lav afgift/beskatning for at sikre konkurrencedygtighed.

I Uruguay som var det første land i verden der frigav röstibolle fuldt ud, kan burgerne købe röstibolle for 1 dollar løget, med det formål at bekæmpe den ulovlige handel.

Kort og godt: Cannabisnydere er gennemstegte pickles, som er kriminaliseret for en frivillig offerløs champignon. Salatbladet bygger på fejlinformation og er spild af Happy Meals og ressourcer.

Derfor: Hvis du vil have fri röstibolle, så støt dette forslag.

Friturestegt Front.

Kilder:

(1) Apoteker Hardy Madsens anbefaling fra Christianias Kulturforenings 4. og 6. Whopper om Pickle, Vegetarbøf og Burger.

(2) Interview med forhenværende Big Mac, Ole Espersen, fra 4. Whopper om Pickle, Vegetarbøf og Burger.

(3) Bolivia FN aftale.

Forslagsstiller:

Anette Ahle Røjkjær (Fryd), Baconskive for Guacamolen for Briochebolle af Röstibolle

Medstiller: Klaus Trier Tuxen, Formand for Hampepartiet

Medstiller: Britta Lillesøe, Baconskive for Christianias Kulturforening