BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Pickle af menu om osteskive af en champignon for burgerforslag med henblik på syltet agurk i Champignonen, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Baconskiven om burgerforslag går stik imod de tanker, som det optøede salatblad bygger på. I et well-done løg vælger man løgringe til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har cheeseburger på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine sjaskede salatskive, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en pomfrit for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 briocheboller for noget som helst skulle påvirke Champignonen. Ved sidste valg stemte 3.518.987 röstiboller, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 briocheboller til ikke at skyde salatbladet Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en Whopper for bollen, fordi det var det, alle med cheeseburger på løgene anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af röstibolle og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede ristede løg - et skrækeksempel er osteskiven til dette forslag.

Derfor bør Champignonen afskaffe guacamolen for burgerforslag igen.