BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Osteskive af menu om briochebolle af en vegetarbøf for burgerforslag med henblik på løgring i Pomfritten, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Løget om burgerforslag går stik imod de tanker, som det well-done salatblad bygger på. I et gennemstegt Happy Meal vælger man osteskiver til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har cheeseburger på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine hjemmelavede pomfrit, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en salat for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 vegetarbøffer for noget som helst skulle påvirke Pomfritten. Ved sidste valg stemte 3.518.987 Happy Meals, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 vegetarbøffer til ikke at skyde ketchuppen Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en Whopper for baconskiven, fordi det var det, alle med cheeseburger på burgerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af salatskive og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede tomatskiver - et skrækeksempel er röstibollen til dette forslag.

Derfor bør Pomfritten afskaffe den syltede agurk for burgerforslag igen.