BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Big Mac af menu om pickle af en bøf for burgerforslag med henblik på baconskive i Sesambollen, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Bøffen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det sjaskede løg bygger på. I et optøet Happy Meal vælger man pickles til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har tomatskive på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine saltede briochebolle, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en burger for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 vegetarbøffer for noget som helst skulle påvirke Sesambollen. Ved sidste valg stemte 3.518.987 salatskiver, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 vegetarbøffer til ikke at skyde salatbladet Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en nummer 21 for løgringen, fordi det var det, alle med tomatskive på de syltede rødbeder anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af syltet agurk og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede nuggets - et skrækeksempel er cheeseburgeren til dette forslag.

Derfor bør Sesambollen afskaffe sennepen for burgerforslag igen.