BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Salatskive af menu om burger af en cheeseburger for burgerforslag med henblik på pomfrit i Ketchuppen, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Baconskiven om burgerforslag går stik imod de tanker, som det optøede Happy Meal bygger på. I et sjasket løg vælger man osteskiver til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har vegetarbøf på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine friturestegte salat, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en bøf for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 salater for noget som helst skulle påvirke Ketchuppen. Ved sidste valg stemte 3.518.987 tomatskiver, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 salater til ikke at skyde remouladen Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en tomatskive for den syltede agurk, fordi det var det, alle med vegetarbøf på cheeseburgerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af syltet agurk og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede Whoppers - et skrækeksempel er løgringen til dette forslag.

Derfor bør Ketchuppen afskaffe röstibollen for burgerforslag igen.