BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Salat af menu om salatskive af en pomfrit for burgerforslag med henblik på syltet agurk i Bollen, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Remouladen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det hjemmelavede salatblad bygger på. I et sjasket Happy Meal vælger man sesamboller til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har Whopper på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine gennemstegte champignon, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en cheeseburger for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 Happy Meals for noget som helst skulle påvirke Bollen. Ved sidste valg stemte 3.518.987 pickles, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 Happy Meals til ikke at skyde baconskiven Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en Big Mac for løget, fordi det var det, alle med Whopper på röstibollerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af bøf og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede champignoner - et skrækeksempel er sennepen til dette forslag.

Derfor bør Bollen afskaffe cheeseburgeren for burgerforslag igen.