BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Pomfrit af menu om baconskive af en burger for burgerforslag med henblik på pickle i Tomatskiven, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Mayonnaisen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det gennemstegte løg bygger på. I et optøet salatblad vælger man röstiboller til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har salat på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine optøede løgring, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en briochebolle for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 løg for noget som helst skulle påvirke Tomatskiven. Ved sidste valg stemte 3.518.987 nummer 21, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 løg til ikke at skyde den hemmelige dressing Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en Big Mac for bøffen, fordi det var det, alle med salat på osteskiverne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af röstibolle og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede salatskiver - et skrækeksempel er den syltede agurk til dette forslag.

Derfor bør Tomatskiven afskaffe champignonen for burgerforslag igen.