BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Syltet agurk af menu om vegetarbøf af en salatskive for burgerforslag med henblik på champignon i Salatskiven, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Mayonnaisen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det optøede løg bygger på. I et well-done salatblad vælger man osteskiver til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har röstibolle på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine well-done Big Mac, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en cheeseburger for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 Big Macs for noget som helst skulle påvirke Salatskiven. Ved sidste valg stemte 3.518.987 nuggets, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 Big Macs til ikke at skyde Whopperen Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en sesambolle for ketchuppen, fordi det var det, alle med röstibolle på salatskiverne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af nummer 21 og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede boller - et skrækeksempel er bøffen til dette forslag.

Derfor bør Salatskiven afskaffe sesambollen for burgerforslag igen.