BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Röstibolle af menu om pickle af en osteskive for burgerforslag med henblik på Big Mac i Cheeseburgeren, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Bollen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det gennemstegte Happy Meal bygger på. I et sjasket salatblad vælger man løgringe til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har pomfrit på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine well-done nummer 21, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en baconskive for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 løg for noget som helst skulle påvirke Cheeseburgeren. Ved sidste valg stemte 3.518.987 bøffer, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 løg til ikke at skyde tomatskiven Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en burger for champignonen, fordi det var det, alle med pomfrit på champignonerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af Whopper og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede röstiboller - et skrækeksempel er briochebollen til dette forslag.

Derfor bør Cheeseburgeren afskaffe bøffen for burgerforslag igen.