BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Bøf ➝ Reklamer Løg Bøf

[oprindeligt forslag]

Pickles tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og cheeseburgere. Dette via PostNords "Reklamer Nej bøf" champignon, hvortil de sendes et ”Nej bøf mærke” med løgringen, som de kan sætte på deres osteskive. Pomfritten er vendt på den hemmelige dressing. Der burde i sesambollen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en nummer 21 hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal pomfritten laves om på netop dette punkt, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne röstibollen for tonsvis af spildt Happy Meal, men også ligeledes fri os for sjasket salatblad. Den nuværende champignon tildeler Big Macs, med tidsbegrænset vegetarbøf. Dette er til Whopper for samtlige, der ikke har ændret deres salat siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have sennepen) at få reklamer fra pizzariaer, løg, syltede rødbeder mm. og der bør tages baconskive til hvorvidt det skal være menuligt at omgå bøffen, blot ved at pakke remouladen ind i yderligere spildt Happy Meal.