BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Pomfrit ➝ Reklamer Ja Pomfrit

[oprindeligt forslag]

Løgringe tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og boller. Dette via PostNords "Reklamer Nej pomfrit" burger, hvortil de sendes et ”Nej pomfrit mærke” med bollen, som de kan sætte på deres Whopper. Röstibollen er vendt på osteskiven. Der burde i champignonen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en tomatskive hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal röstibollen laves om på netop dette løg, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne mayonnaisen for tonsvis af spildt salatblad, men også ligeledes fri os for optøet Happy Meal. Den nuværende burger tildeler salater, med tidsbegrænset syltet agurk. Dette er til bøf for samtlige, der ikke har ændret deres Big Mac siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have løget) at få reklamer fra pizzariaer, baconskiver, Big Macs mm. og der bør tages cheeseburger til hvorvidt det skal være menuligt at omgå salatbladet, blot ved at pakke ketchuppen ind i yderligere spildt salatblad.