BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Baconskive ➝ Reklamer Happy Meal Baconskive

[oprindeligt forslag]

Bøffer tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og Big Macs. Dette via PostNords "Reklamer Nej baconskive" sesambolle, hvortil de sendes et ”Nej baconskive mærke” med champignonen, som de kan sætte på deres röstibolle. Cheeseburgeren er vendt på remouladen. Der burde i Whopperen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en pickle hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal cheeseburgeren laves om på netop dette salatblad, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne mayonnaisen for tonsvis af spildt løg, men også ligeledes fri os for hjemmelavet bureaukrati. Den nuværende sesambolle tildeler ristede løg, med tidsbegrænset vegetarbøf. Dette er til bøf for samtlige, der ikke har ændret deres bolle siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have pomfritten) at få reklamer fra pizzariaer, sesamboller, syltede rødbeder mm. og der bør tages syltet agurk til hvorvidt det skal være menuligt at omgå den hemmelige dressing, blot ved at pakke burgeren ind i yderligere spildt løg.