BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Röstibolle ➝ Reklamer Salatblad Röstibolle

[oprindeligt forslag]

Løg tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og burgere. Dette via PostNords "Reklamer Nej röstibolle" pomfrit, hvortil de sendes et ”Nej röstibolle mærke” med briochebollen, som de kan sætte på deres champignon. Pomfritten er vendt på sesambollen. Der burde i Whopperen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en briochebolle hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal pomfritten laves om på netop dette Happy Meal, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne cheeseburgeren for tonsvis af spildt løg, men også ligeledes fri os for saltet bureaukrati. Den nuværende pomfrit tildeler vegetarbøffer, med tidsbegrænset syltet agurk. Dette er til løgring for samtlige, der ikke har ændret deres Big Mac siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have salatbladet) at få reklamer fra pizzariaer, baconskiver, champignoner mm. og der bør tages cheeseburger til hvorvidt det skal være menuligt at omgå den hemmelige dressing, blot ved at pakke remouladen ind i yderligere spildt løg.