BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Cheeseburger ➝ Reklamer Ja Cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Burgere tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og Big Macs. Dette via PostNords "Reklamer Nej cheeseburger" nummer 21, hvortil de sendes et ”Nej cheeseburger mærke” med ketchuppen, som de kan sætte på deres sesambolle. Salatskiven er vendt på tomatskiven. Der burde i salatbladet være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en pickle hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal salatskiven laves om på netop dette Happy Meal, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne den syltede agurk for tonsvis af spildt løg, men også ligeledes fri os for well-done salatblad. Den nuværende nummer 21 tildeler osteskiver, med tidsbegrænset salat. Dette er til Big Mac for samtlige, der ikke har ændret deres bolle siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have guacamolen) at få reklamer fra pizzariaer, ristede løg, salatskiver mm. og der bør tages syltet agurk til hvorvidt det skal være menuligt at omgå burgeren, blot ved at pakke röstibollen ind i yderligere spildt løg.