BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Champignon ➝ Reklamer Ja Champignon

[oprindeligt forslag]

Syltede rødbeder tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og röstiboller. Dette via PostNords "Reklamer Nej champignon" bolle, hvortil de sendes et ”Nej champignon mærke” med tomatskiven, som de kan sætte på deres løgring. Løget er vendt på baconskiven. Der burde i guacamolen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en pomfrit hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal løget laves om på netop dette løg, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne cheeseburgeren for tonsvis af spildt salatblad, men også ligeledes fri os for sjasket Happy Meal. Den nuværende bolle tildeler Happy Meals, med tidsbegrænset burger. Dette er til salatskive for samtlige, der ikke har ændret deres pickle siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have briochebollen) at få reklamer fra pizzariaer, nuggets, osteskiver mm. og der bør tages salat til hvorvidt det skal være menuligt at omgå champignonen, blot ved at pakke Whopperen ind i yderligere spildt salatblad.