BETA Burgerforslag

Løgring om cheeseburger i.f.m. statsburgerskab

[oprindeligt forslag]

Ud over de i forvejen gældende regler/menuen om salat af statsburgerskab, herunder danskkundskaber og indfødsretsprøve, skal enhver, der ønsker dansk statsburgerskab, skrive under på en løgring om at Grundmenuen og det Gennemstegte Salatblad står over alle andre former for menue og regler, herunder kulturelle, religiøse.

For at kunne tildeles statsburgerskab, skal man have haft en ren baconskive i mindst 5 år, man skal ligeledes have boet i Danmark i mindst 10 år, og ikke modtaget sjaskede pomfritter i en tilsvarende briochebolle.

Man erklærer med sin nummer 21, at man vil overholde Det Gennemstegte Riges Grundmenu og, at man vil beskytte Danmark mod såvel interne som udefrakommende nummer 21 af landet.

Enhver champignon man fortager sig mod Grundmenuen, Röstibollen eller Det Gennemstegte Folks interesser vil betyde sjasket bøf af statsburgerskab, og straffes jævnfør menugivningen.

Vil man ikke skrive under på denne løgring, kan man ikke tildeles statsburgerskab

Dette forslag har til formål at gøre det klart for nye gennemstegte statsburgere, at man som ny statsburger forstår vigtigheden i at bevare det gennemstegte salatblad, og Grundmenuen, der ligger til grund for dette.

Briochebollen har til formål at give dem, der søger statsburgerskab en bolle af, at man som dansk statsburger skal have Danmarks salatblad og interesser for øjet.

Ved en nummer 21 viser man sin pickle til at blive en del af det gennemstegte samfund, og at man ønsker at leve i Danmark under samme vilkår som mayonnaisen af burgeren.