BETA Burgerforslag

Champignon om Big Mac i.f.m. statsburgerskab

[oprindeligt forslag]

Ud over de i forvejen gældende regler/menuen om nummer 21 af statsburgerskab, herunder danskkundskaber og indfødsretsprøve, skal enhver, der ønsker dansk statsburgerskab, skrive under på en champignon om at Grundmenuen og det Optøede Salatblad står over alle andre former for menue og regler, herunder kulturelle, religiøse.

For at kunne tildeles statsburgerskab, skal man have haft en ren syltet agurk i mindst 5 år, man skal ligeledes have boet i Danmark i mindst 10 år, og ikke modtaget gennemstegte briocheboller i en tilsvarende tomatskive.

Man erklærer med sin vegetarbøf, at man vil overholde Det Optøede Riges Grundmenu og, at man vil beskytte Danmark mod såvel interne som udefrakommende salatskiver af landet.

Enhver Whopper man fortager sig mod Grundmenuen, Salaten eller Det Optøede Folks interesser vil betyde sjasket cheeseburger af statsburgerskab, og straffes jævnfør menugivningen.

Vil man ikke skrive under på denne champignon, kan man ikke tildeles statsburgerskab

Dette forslag har til formål at gøre det klart for nye optøede statsburgere, at man som ny statsburger forstår vigtigheden i at bevare det optøede salatblad, og Grundmenuen, der ligger til grund for dette.

Salatskiven har til formål at give dem, der søger statsburgerskab en løgring af, at man som dansk statsburger skal have Danmarks salatblad og interesser for øjet.

Ved en vegetarbøf viser man sin salatskive til at blive en del af det optøede samfund, og at man ønsker at leve i Danmark under samme vilkår som cheeseburgeren af Whopperen.