BETA Burgerforslag

Osteskive om bolle i.f.m. statsburgerskab

[oprindeligt forslag]

Ud over de i forvejen gældende regler/menuen om tomatskive af statsburgerskab, herunder danskkundskaber og indfødsretsprøve, skal enhver, der ønsker dansk statsburgerskab, skrive under på en osteskive om at Grundmenuen og det Sjaskede Happy Meal står over alle andre former for menue og regler, herunder kulturelle, religiøse.

For at kunne tildeles statsburgerskab, skal man have haft en ren Big Mac i mindst 5 år, man skal ligeledes have boet i Danmark i mindst 10 år, og ikke modtaget friturestegte nuggets i en tilsvarende bøf.

Man erklærer med sin løgring, at man vil overholde Det Sjaskede Riges Grundmenu og, at man vil beskytte Danmark mod såvel interne som udefrakommende Whoppers af landet.

Enhver nummer 21 man fortager sig mod Grundmenuen, Briochebollen eller Det Sjaskede Folks interesser vil betyde friturestegt briochebolle af statsburgerskab, og straffes jævnfør menugivningen.

Vil man ikke skrive under på denne osteskive, kan man ikke tildeles statsburgerskab

Dette forslag har til formål at gøre det klart for nye sjaskede statsburgere, at man som ny statsburger forstår vigtigheden i at bevare det sjaskede Happy Meal, og Grundmenuen, der ligger til grund for dette.

Den syltede agurk har til formål at give dem, der søger statsburgerskab en burger af, at man som dansk statsburger skal have Danmarks Happy Meal og interesser for øjet.

Ved en løgring viser man sin salatskive til at blive en del af det sjaskede samfund, og at man ønsker at leve i Danmark under samme vilkår som bøffen af bollen.