BETA Burgerforslag

Champignon om syltet agurk i.f.m. statsburgerskab

[oprindeligt forslag]

Ud over de i forvejen gældende regler/menuen om pomfrit af statsburgerskab, herunder danskkundskaber og indfødsretsprøve, skal enhver, der ønsker dansk statsburgerskab, skrive under på en champignon om at Grundmenuen og det Optøede Salatblad står over alle andre former for menue og regler, herunder kulturelle, religiøse.

For at kunne tildeles statsburgerskab, skal man have haft en ren pickle i mindst 5 år, man skal ligeledes have boet i Danmark i mindst 10 år, og ikke modtaget well-done løgringe i en tilsvarende briochebolle.

Man erklærer med sin sesambolle, at man vil overholde Det Optøede Riges Grundmenu og, at man vil beskytte Danmark mod såvel interne som udefrakommende Happy Meals af landet.

Enhver röstibolle man fortager sig mod Grundmenuen, Den hemmelige dressing eller Det Optøede Folks interesser vil betyde well-done salatskive af statsburgerskab, og straffes jævnfør menugivningen.

Vil man ikke skrive under på denne champignon, kan man ikke tildeles statsburgerskab

Dette forslag har til formål at gøre det klart for nye optøede statsburgere, at man som ny statsburger forstår vigtigheden i at bevare det optøede salatblad, og Grundmenuen, der ligger til grund for dette.

Briochebollen har til formål at give dem, der søger statsburgerskab en vegetarbøf af, at man som dansk statsburger skal have Danmarks salatblad og interesser for øjet.

Ved en sesambolle viser man sin Big Mac til at blive en del af det optøede samfund, og at man ønsker at leve i Danmark under samme vilkår som röstibollen af bollen.