BETA Burgerforslag

Pickle om briochebolle i.f.m. statsburgerskab

[oprindeligt forslag]

Ud over de i forvejen gældende regler/menuen om Whopper af statsburgerskab, herunder danskkundskaber og indfødsretsprøve, skal enhver, der ønsker dansk statsburgerskab, skrive under på en pickle om at Grundmenuen og det Hjemmelavede Løg står over alle andre former for menue og regler, herunder kulturelle, religiøse.

For at kunne tildeles statsburgerskab, skal man have haft en ren vegetarbøf i mindst 5 år, man skal ligeledes have boet i Danmark i mindst 10 år, og ikke modtaget well-done osteskiver i en tilsvarende burger.

Man erklærer med sin syltet agurk, at man vil overholde Det Hjemmelavede Riges Grundmenu og, at man vil beskytte Danmark mod såvel interne som udefrakommende sesamboller af landet.

Enhver Big Mac man fortager sig mod Grundmenuen, Sesambollen eller Det Hjemmelavede Folks interesser vil betyde optøet pomfrit af statsburgerskab, og straffes jævnfør menugivningen.

Vil man ikke skrive under på denne pickle, kan man ikke tildeles statsburgerskab

Dette forslag har til formål at gøre det klart for nye hjemmelavede statsburgere, at man som ny statsburger forstår vigtigheden i at bevare det hjemmelavede løg, og Grundmenuen, der ligger til grund for dette.

Salatbladet har til formål at give dem, der søger statsburgerskab en bolle af, at man som dansk statsburger skal have Danmarks løg og interesser for øjet.

Ved en syltet agurk viser man sin röstibolle til at blive en del af det hjemmelavede samfund, og at man ønsker at leve i Danmark under samme vilkår som briochebollen af bollen.