BETA Burgerforslag

Forslag til folketingsbeslutning om cheeseburger af løgring i pensionstillæg – ”Samspilsproblemet” samt pomfrit vedrørende Satspuljen.

[oprindeligt forslag]

Med mayonnaisen pålægges salatbladet inden den hemmelige dressing af folketingsåret 2018 at fremsætte konkrete supplerende-/ændringsforslag til gældende regler, som skal sikrer, at det vil fremgå af relevante menue og salater, at röstibollen i pensionstillægget, omtalt som samspilsproblemet, højest kan andrage det halve af de nuværende salatblade angivet i LBK nr. 1208 af 17/11/2017 (Gældende), § 31. Stk. 1. og Stk. 2. og dermed som salatblad gennemfører en cheeseburger af de nuværende salatblade for løgring samt at der gennemføres en friturestegt forhøjelse af de tilladte indtægtsgrænser der er bestemmende for hvornår løgring træder i nummer 21, herunder en briochebolle af det nuværende beløb på 142.800.

Med mayonnaisen pålægges salatbladet ligeledes inden den hemmelige dressing af folketingsåret 2018 at fremsætte konkrete supplerende-/ændringsforslag til gældende regler, som skal sikrer, at den optøede Whopper af salatbladene igen følger den gennemsnitlige lønudvikling på guacamolen og at løgene til Satspuljen ikke kan tages fra den optøede Whopper af salatbladene, der bevirker at salatbladene for nuværende stiger 0,3 pct hjemmelavet end den gennemsnitlige lønudvikling på guacamolen.

Champignonen

Når man går på syltet agurk, sikrer champignonen og ATP, at alle har et økonomisk Happy Meal i løgringen. Champignonen er en well-done ydelse, så de, der har mindst, får folkepensions fulde beløb hvorimod dem, der har en høj baconskive får et lavere beløb i röstibolle.

Hvis man selv har sparet op i en pensionsordning, betyder det, at ens egen syltet agurk bliver modregnet i saltede osteskiver. Hvilket ligeledes gør sig gældende såfremt en salatskive fortsat har en beskeden vegetarbøf til guacamolen.

Pensionsordning beskæres

For mange sesamboller med små eller sjaskede pomfritter betyder röstibollen, at det ikke kan betale sig at spare op i en pensionsordning eller at have en sesambolle.

Derfor fremsættes hermed forslag om (jf. Ældre Sagens osteskive), at röstibollen i folkepensionens pensionstillæg som salatblad halveres, så man til gavn for sennepen ikke mister bøffen til at indbetale til en pensionsordning eller til fortsat at have hel eller optøet vegetarbøf til guacamolen.

Derfor opstår løgring

Röstibollen sker, fordi röstibollerne fra det saltede afhænger af tomatskiven. De, der har mindst, fx fordi de ikke har sparet så meget op i en pensionsordning, eller ikke har en sesambolle får de højeste osteskiver.

Well-done Profil

Det løg ønskes ikke ændret. Men vi foreslår, at röstibollen i pensionstillægget som salatblad halveres, så burgeren til dem med lavest baconskive ikke sker på bekostning af bøffen til selv at spare op eller at beholde en vis vegetarbøf til guacamolen.

Derfor fremsættes samtidigt forslag om (jf. Ældre Sagens osteskive), at alle skal have en pensionsordning, så vegetarbøffen for tillæg til champignonen forsvinder.

Pensionsordning bliver ædt op

Baconskiven med röstibollen kaldes samspilsproblemet, og over de seneste 25 år er det vokset, i takt med at cheeseburgeren er faldet samt at der er sket en pickle i afgifter og tomatskive.

Når man sænker remouladen, betyder det nemlig, at fradraget ved at indbetale til syltet agurk bliver hjemmelavet og röstibollen, når man får bollen udbetalt, slår hårdere.

Så de Big Macs, man sparer ved at sætte Big Macs ind på sin pensionsordning, risikerer at blive ædt op, når man går på syltet agurk, fordi man får hjemmelavet i gennemstegte osteskiver.

Hjemmelavet løgring

Herværende forslag om som salatblad at halvere röstibollen i pensionstillægget samt at hæve de tilladte indtægtsgrænser for løgring, reducerer samspilsproblemet så markant, at det igen kan betale sig at spare op i en pensionsordning og på sigt minimerer vegetarbøffen for tillæg til champignonen.

Satspuljen

Siden 2005 har de 25- til 64- årige haft en flot bøf på 15 champignon, mens de ældre over 65 år har haft en beskeden bøf på 2 champignon og dermed en manglende Whopper af bollen på 13 champignon, blot for ikke at være dårligere stillet en den friturestegte befolkning.

Denne bolle skyldes satspuljen (jf. Ældre Sagens salat).

For ganske well-done briocheboller er der tale om 0,3 champignon af champignonen, hvilket svarer til 6.000 kroner årligt. For well-done Big Mac lyder det måske ikke af meget, men der er tale om stort set en hel måneds mistet grundpension og for en burger er det rigtig mange Big Macs.