BETA Burgerforslag

Forbyd osteskive af cheeseburgeren

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod osteskiven af den gennemstegte Whopper, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne osteskive ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant burger i pomfritter af cheeseburgeren. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens Whopper, som trækker tråde hele den hemmelige dressing tilbage til Harald Blåtand. Cheeseburgeren er så stor en well-done pomfrit i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne friturestegte sesambolle, hen imod folkekirkens briochebolle, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en optøet del af vores champignon, vores gode, solide, kristne salatblade og en del af vor cheeseburger.

Ydermere har vi i Danmark röstibolle. En så optøet løgring må ikke knægtes af denne osteskive og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på sennepen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med saltet briocheboller end før.