BETA Burgerforslag

Forbyd vegetarbøf af remouladen

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod osteskiven af den saltede röstibolle, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne vegetarbøf ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant salatskive i syltede rødbeder af remouladen. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens röstibolle, som trækker tråde hele salaten tilbage til Harald Blåtand. Remouladen er så stor en well-done nummer 21 i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne friturestegte champignon, hen imod folkekirkens pickle, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en gennemstegt del af vores tomatskive, vores gode, solide, kristne pickles og en del af vor bøf.

Ydermere har vi i Danmark osteskive. En så gennemstegt salat må ikke knægtes af denne vegetarbøf og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på løget for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med saltet salatblade end før.