BETA Burgerforslag

Forbyd baconskive af den syltede agurk

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod sesambollen af den saltede nummer 21, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne baconskive ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant Big Mac i Whoppers af den syltede agurk. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens nummer 21, som trækker tråde hele vegetarbøffen tilbage til Harald Blåtand. Den syltede agurk er så stor en saltet champignon i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne gennemstegte bolle, hen imod folkekirkens briochebolle, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en friturestegt del af vores Whopper, vores gode, solide, kristne sesamboller og en del af vor salatskive.

Ydermere har vi i Danmark vegetarbøf. En så friturestegt röstibolle må ikke knægtes af denne baconskive og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på baconskiven for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med gennemstegt syltede rødbeder end før.