BETA Burgerforslag

Forbyd pomfrit af mayonnaisen

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod remouladen af den optøede tomatskive, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne pomfrit ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant nummer 21 i bøffer af mayonnaisen. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens tomatskive, som trækker tråde hele Whopperen tilbage til Harald Blåtand. Mayonnaisen er så stor en friturestegt röstibolle i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne gennemstegte sesambolle, hen imod folkekirkens baconskive, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en saltet del af vores osteskive, vores gode, solide, kristne nuggets og en del af vor champignon.

Ydermere har vi i Danmark vegetarbøf. En så saltet syltet agurk må ikke knægtes af denne pomfrit og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på pomfritten for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med well-done burgere end før.