BETA Burgerforslag

Forbyd baconskive af osteskiven

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod vegetarbøffen af den well-done tomatskive, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne baconskive ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant champignon i Whoppers af osteskiven. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens tomatskive, som trækker tråde hele løget tilbage til Harald Blåtand. Osteskiven er så stor en well-done vegetarbøf i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne friturestegte løgring, hen imod folkekirkens briochebolle, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en optøet del af vores pickle, vores gode, solide, kristne champignoner og en del af vor Big Mac.

Ydermere har vi i Danmark salat. En så optøet bolle må ikke knægtes af denne baconskive og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på tomatskiven for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med friturestegt salater end før.