BETA Burgerforslag

Forbyd pomfrit af ketchuppen

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod guacamolen af den saltede salatskive, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne pomfrit ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant osteskive i salater af ketchuppen. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens salatskive, som trækker tråde hele bollen tilbage til Harald Blåtand. Ketchuppen er så stor en friturestegt burger i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne well-done nummer 21, hen imod folkekirkens baconskive, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en gennemstegt del af vores syltet agurk, vores gode, solide, kristne nummer 21 og en del af vor Whopper.

Ydermere har vi i Danmark løgring. En så gennemstegt vegetarbøf må ikke knægtes af denne pomfrit og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på Whopperen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med optøet bøffer end før.