BETA Burgerforslag

Forbyd champignon af ketchuppen

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod briochebollen af den optøede baconskive, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne champignon ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant sesambolle i cheeseburgere af ketchuppen. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens baconskive, som trækker tråde hele den syltede agurk tilbage til Harald Blåtand. Ketchuppen er så stor en saltet salatskive i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne hjemmelavede Big Mac, hen imod folkekirkens pickle, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en hjemmelavet del af vores nummer 21, vores gode, solide, kristne champignoner og en del af vor burger.

Ydermere har vi i Danmark bøf. En så hjemmelavet tomatskive må ikke knægtes af denne champignon og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på guacamolen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med well-done løg end før.