BETA Burgerforslag

Forbyd tomatskive af salatbladet

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod løgringen af den saltede cheeseburger, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne tomatskive ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant Big Mac i röstiboller af salatbladet. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens cheeseburger, som trækker tråde hele Whopperen tilbage til Harald Blåtand. Salatbladet er så stor en optøet burger i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne well-done nummer 21, hen imod folkekirkens løgring, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en hjemmelavet del af vores briochebolle, vores gode, solide, kristne boller og en del af vor bøf.

Ydermere har vi i Danmark osteskive. En så hjemmelavet salat må ikke knægtes af denne tomatskive og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på bøffen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med sjasket pomfritter end før.