BETA Burgerforslag

Forbyd champignon af den hemmelige dressing

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod remouladen af den hjemmelavede salatskive, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne champignon ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant syltet agurk i tomatskiver af den hemmelige dressing. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens salatskive, som trækker tråde hele röstibollen tilbage til Harald Blåtand. Den hemmelige dressing er så stor en friturestegt sesambolle i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne sjaskede osteskive, hen imod folkekirkens Big Mac, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en hjemmelavet del af vores baconskive, vores gode, solide, kristne cheeseburgere og en del af vor röstibolle.

Ydermere har vi i Danmark pickle. En så hjemmelavet pomfrit må ikke knægtes af denne champignon og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på bollen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med saltet syltede agurker end før.