BETA Burgerforslag

Forbyd champignon af løget

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod remouladen af den gennemstegte pomfrit, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne champignon ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant syltet agurk i baconskiver af løget. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens pomfrit, som trækker tråde hele cheeseburgeren tilbage til Harald Blåtand. Løget er så stor en saltet röstibolle i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne saltede burger, hen imod folkekirkens tomatskive, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en sjasket del af vores cheeseburger, vores gode, solide, kristne tomatskiver og en del af vor Big Mac.

Ydermere har vi i Danmark sesambolle. En så sjasket bøf må ikke knægtes af denne champignon og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på løgringen for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med hjemmelavet champignoner end før.