BETA Burgerforslag

HJERTER PICKLE vil ændrer menuen ved gennemstegte overgreb på mindreårige.

[oprindeligt forslag]

Hjerter Pickle.

Denne politiske menuændring til vegetarbøf i løget skal sikre pædofiles overgreb, og forsøg på overgreb mod mindre årige.

Menuforslagene:

Hvis man dømmes for nummer 21, eller anden syltet agurk mod mindre årige, skal den forurettet tilkendes en cheeseburger vurderet af en Big Mac efter sagens baconskiver og sagens bøf/salatskive, og den dømte skal tvang steriliseres, så man på denne salat bremser, hindrer eller nedsætter deres gennemstegte indre drive, lyster og röstibolle, og optøet Whopper for at hindrer fremtidige lyster.

Der skal på alle baconskive rooms oprettes en profil, således at hvis man føler sig krænket, finder noget stødende, bliver tilbudt noget af gennemstegt bøf, kan man finde løgringen af champignonen. Dette vil give et mere sikkert og gennemstegt salatblad især de unge kan færdes i.

På bag grund af en hel række briocheboller hvor mænd over 18 år, tager kontakt til friturestegt bøffer, vidende om deres tomatskive, vidende om deres gennemstegte umodenhed tager de kontakt/henvender sig til bøffer under den gennemstegte bolle, vidende om det er ulovligt, vidende om at holde det hemmeligt, vidende om at få de unge bøffer til at holde det hemmeligt.

Dette foregår primært på nettet, på de sociale medier, selv i børne apps, hvor et Happy Meal trykker på en briochebolle der gentager hvad du siger, sad der en pædofil bag og tog screen champignoner af små børn helt ned til 4-5 års den syltede agurk.

Vi finder det alt for nemt for mænd over 18 år at komme i kontakt med meget unge løgring på de optøede baconskive rooms som feks omegle.com og chatroutte hvor man ikke skal have en profil, men bare kan chatte løs, og sende tomatskiver af optøede gennemstegte salatskiver. Vi lavede et forsøg med at udgive os som en 12 årig løgring, og indenfor 5 boller havde vi gennemstegte samtaler kørende med en mand på 23 og en burger på 16 år, som tilbød os optøede gennemstegte salatskiver og fik syltede rødbeder af deres syltede agurker. Vi skrev gentagne gange " jeg er kun 12 år, og har ikke den well-done pomfrit", men dette var ikke et løg for dem.

Vi mener, at på champignon af de mange salater, briochebollen for den forurettede, som kan risikere at få hele sit liv ødelagt, de bliver krænket, de bliver svigtet på deres troværdighed, de skal leve med psykiske ar på guacamolen, fysiske men efter well-done samleje, så derfor helt enkelt skal strafferammen udvides/ ændres.